• Noel
    23k
    kad je kod nas pao na lijecnickomOrc123

"Velebna uprava" hoštaplera pod vodstvom Peras. Izminirali su Biščana ko mladog majmuna i spičili mu otkaz nakon prvog poraza, jasno zašto.

Titraoui i Bakrar su dva tada minirana transfera, iako su već bili u dresovima Dinama, danas iz ove perspektive jasno je zašto su ti transferi u zadnji tren zaustavljeni, jer bi bili ogromna pojačanja za tadašnju momčad i Igora Biščana.

Bakrara smo uspjeli vratit nakon dolaska Bobana, Titraouia nažalost ne iako bi bio ogromno pojačanje.
  • Jurki
    27.2k
    lako za Biscana, on tak i tak nazalost nije trener kalibra za Dinamo.. nego je problem kaj su zminirali klub.
    Kolko je jos takvih poslova bilo sjebano nikad nebumo saznali.. al nema veze.. treba gledati unaprijed.
  • Noel
    23k

On će dobit priliku bit trener Dinama u normalnim uvjetima pa ćemo vidjet jel trener za Dinamo ili ne.
  • Jurki
    27.2k
    da gledamo cisto trenerski.
    Imun na rotacije i zamjene, u vecini utakmica hnla.. smo izdusili oko 60te minute nakon kaj je prvenstvo bilo vec rijeseno.
    Od 3 godine nakon odlaska iz Dinama, vodio je 2 momcadi i to sve skupa 9 mjeseci. Zadnje 2 godine nije nasel NIKAKAV aranzman.
    Nist protiv Igora, ali cinjenice su neumoljive za njega.
    Trziste je najbolji pokazatelj necije kvalitete.

Kovi se predbacuje manjak rotacije igraca.. a vratili bi Igora..
  • Crni86
    23.3k
    Nazire se da bi Kova mogo odradit ugovor ipak sa Cityem do kraja. Drugim rijecima na ljeto bi trebao postat slobodan igrac…
  • Zagi
    18.6k
    Nazire se da bi Kova mogo odradit ugovor ipak sa Cityem do krajaCrni86

Joj da bar. Bilo je nedavno nekih naznaka da ovo ljeto ide nekam,a time bi se povratak prolongirao za taj ugovor (cca 4 godine) , a tada više nebi imalo sportskog smisla....

Zvone, pošalji signale. Vrijeme je.

Obozavam Kovin nogomet.
  • vjeko1701
    27.5k
    Odkud po podcastima ova priča da Beljo želi otići? Ne sjećam se nijednog novinara da je o tome pisao a puštaju van kaj god stignu, ne sjećam se nikog iz klupa pa ni nijednog našeg zona insajdera da je to spomenuo? Al koji god podcast gledam, svi ubacuju odlazak Belje.
  • Paggini
    94.2k
    I Lakić je rekao da Beljo ostaje hahaha, rekao bi čovjek da samo kuhaju probleme jer znaju da mogu laprdati šta god žele bez ikakve odgovornosti. Bilo bi dobro par šamara podijeliti za takve pizdarije, pa da razmisle dvaput prije nego krenu lagati i muljati
  • vjeko1701
    27.5k
    Ma sve je to onak "kao nešto se spominje odlazak Belje" i na tome će i ostati. Al čim za mjesec-dva-tri odigra 3 utakmice bez gola, padne u lošu formu, pola komentara na to će biti "zna se da je ionako želio van još na ljeto", "bolje da je otišao kad je htio" i "ako tolko neće biti ovdje, pošalji ga na tribine"
  • Georg Koch
    8k
    Al koji god podcast gledam, svi ubacuju odlazak Belje.vjeko1701

Ima jedan savjet za to, a on je ne gledati ili gledati sto manje tih podcasta kvazinovinara i insajdera i bilo koje vrste njih djelitelja informacija zeljnih samo - paznje.
    Cak je i njegov menadzer nedavno rekao da ostaje.
    Funny
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Ja se nadam da su Beljo i Stojković dovoljno pametni da razumiju da su pred vratima reprezentacije i da potencijalno mogu igrati Ligu prvaka, a svi mednadžeri svijeta, a i mi laici, smo svjesni da su to dvije najveće pozornice i da s time možeš samo privući pažnju jačih ekipa. Isto vrijedi i u korist Dinama, rađe nek uzmu neke kratkoročne kredite za likvidnost pa na zimu neka donesu najbolju odluku, ali to sigurno Zvone i radi, vidi se to.
    Tako da ja mislim da su dečki toga svjesni i da im još bar pola godine ne bude u glavi neki drugi klub.
  • vjeko1701
    27.5k
    Ma nije poanta da vjerujem takvim stvarima nego mi je zanimljivo kroz tjedne/mjesece/godinu popratiti širenje takve stvari, posebno tko pokrene, tko ponavlja, di se ponavlja i zašto. Puno govori o namjerama uključenih.
  • LilScav
    80
    Meni je na presici pred Kauno "upao u oko" Morisov odgovor na pitanje o njegovom transferu (ne znam jel još netko doživio).. očekivani odgovor bio bi - ostajem u Dinamu, to je trenutno prioritet. Njegov je bio nekako nedorečen u stilu: nemam komentara, fokusiran sam na sutrašnju utakmicu pa ćemo vidjeti što ćemo dalje...
  • penetrisac
    450
    32 dana je prošlo od potpisa Danija Rodrigueza za Dinamo , dečko trenira s prvom ekipom već neko vrijeme , očekujem debi u Hnl-u kroz desetak dana a onda i debi u Playoffu.Vjerujem da imamo novu mašinu na desnom krilu.
  • keppi
    598

Rekao bih da je Valinčić tip igrača ili bolje rečeno osobe koja se neće dugo zadržati u Dinamu.
    Ja se samo nadam da može postići 10 - 15 milja cijenu. Italija u prvom redu, a možda čak i Engleska.
    Inače, ako ovako nastavi sigurno će biti i na oku Bilića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.