• Archangel
    198
    Imali smo Hoxha i Vidovića za to krilo, od mladih je Šunta trebao više dobivati
  • scooniepenn
    7.2k

Suntu smo trebali prebaciti na krilo? Kakve veze ima Sunta s krilnim pozicijama. A sto se tice Hoxhe i Vidovica pogledaj njihovu minutazu i usporedi s onom Varele. Jedino gdje nije trebao/smio igrati je u Danskoj prptov Midtylanda i to je to.
  • CastAway1986
    6.1k
    ako ti je usporedba Horvata i Varele i na to ciljas reci ti sto je to Varela napravio u juniorima Dinama da je zasluzio da igra za prvu momcad kad vec tvrdis da to Horvat nije!?
    Ako ciljas na Nsokija onda se slazem da je to ipak malo ozbiljnija razina od Horvata ..
  • Zagi
    18.6k
    Ako ciljas na Nsokija onda se slazem da je to ipak malo ozbiljnija razina od Horvata ..CastAway1986
    Uistinu se nadam no za to nema baš nekih dokaza.
  • scooniepenn
    7.2k

Nije poanta da je Varela trebao igrati, jer sam vrlo jasno rekao da jos nije i dalje ta razina da moze igrati seniorski prvoligaski nogomet. Poanta je da u isto vrijeme to nije ni Horvat pa da je mega talent iz nase skole zakinut za priliku lani.
  • ElDorado
    12.9k
    Horvat nikad neće postati prvotimac Dinama. Moje mišljenje samo.
  • CastAway1986
    6.1k
    slazem se ja s tobom u dobrom djelu ,ali ako je Varela dobio neke minute na lijepe oci mogao je i Horvat ali ajde nije vise clan Dinama pa ne treba se vracati na tu pricu..Za Nsokija se nadam da uspije i drzim mu palčeve
    naravno da nema dokaza ali ipak je riječ o akademiji PSG-a pa vjerujem da kroz neko vrijeme mozemo imati korisnog igrača..Realno krila i bekovi su pozicije koje slabo i gotovo nikako ne proizvodimo..
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    @Jos-Optimus hoce li biti sta od onih pojacanja o kojima si pisao da ce se realizirati ako prodemo thun?
  • Zagi
    18.6k
    naravno da nema dokaza ali ipak je riječ o akademiji PSG-a pa vjerujem da kroz neko vrijeme mozemo imati korisnog igrača..CastAway1986

Ma znam ali ako pogledamo rezutate omladinskih kategorija komotno i oni mogu reći
    " ..ali ipak je to igrač iz akademije dinamo ZG , pa kroz neko vrijeme mozemo imati korisnog igrača" baš za Horvata...

Procjena naše struke u ovom slučaju mi ipak puno više znači od brenda njihove akademije.
    Nismo mi tu ništa lošiji, a mozda smo i bolji.
  • vjeko1701
    27.5k
    Meni nije sad stvar neke prosječne kvalitete akademija nego profila. Po ono malo kaj sam o njemu vidio, profilno je igrač kakvog mi baš i ne stvaramo. isto vrijedi i za Rodrigueza. Izgleda da za početak popunjavamo portfolio mladih igrača profilima koji nam fale. Pametna strategija. Kako će ispasti, nitko ne zna.
  • civortimod
    8
    Gledam malo transfermarkt, zašto nebi doveli Dzenisa Burnića ili Marka Grujića kao zamjenu za Mišića? Grujić je u 30ima ali ima puno iskustva i odigranih utakmica na visokom nivou i mogao bi čak u prvu postavu upast. Burnić je malo manje iskusan ali definitivno je profesionalac i kvalitetna zamjena za Miška. Obojica su defanzivni vezni, obojica balkanci, preko 20 nastupa za reprezentaciju, igrali u dobrim klubovima.
  • Dzoni
    7.2k
    Jer je jedan precijenjen, a drugi doslovno zvezdaš
  • Orc123
    16.4k
    Titraui otisao u Lens za 8 mil eura i 20%...bio je predodređen za velke stvari. Covjek nije imao gotovo pa nikakve ozljede od kad je kod nas pao na lijecnickom.
  • Paggini
    94.1k
    Pa nije pao na lijecnickom jer mu je bilo nešto krivo s tijelom
  • Jurki
    27.2k
    doktori su samo bili izlika da ne potpisemo vec dogovorenog igraca.
    Al dobro lako jos za Titraouija, al smo se zblamirali zesce i ta akademija koja ocito proizvodi dobre igrace nece vise vrlo vjerojatno htjeti surađivati s nama.
    Kak njima objasniti da nam je klub vodila nesposobna kavokuhačica?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.