• Paggini
    94.1k
    iako sam siguran da nije bilo alkohola.reziser

Siguran sam i ja s obzirom da na storye stavlja slike sebe pod dekicom kako pije vruću čokoladu i gleda harry pottera
  • reziser
    8.2k
    A i ti svasta pratis :joke:
  • Crni86
    23.3k
    Negdje je bio podatak koliko kola za redom je hajduk kaznjen od strane disciplinske komisije. Cini mi se da je brojka isla preko 100, ako netko nade nek ubaci clanak
  • IceMan
    4.3k
    Apsurda li, ususret oblijetnice Oluje, tovari spalili dio stadiona - tribine Varaždinu.

Prije 31.godinu elitna 7 gardijska iz Varaždina oslobodila je maltene pola Dalmacije, stavila barjak na Kninsku tvrđavu, gotovo te 95’ sve važne operacije vodila u obrani naše države.

Iskreno ja uopće nisam u tom smjeru razmišljao, već danas ujutro sam popio kavu s jednim starijim prijateljom, braniteljom iz sedme baš koji je razočarano takvu natuknicu mi stavio u uho.

I naravno da nismo isti, baš uoči Oluje mi smo pred 4 godine u Varaždinu s Hrvatskim barjacima zahvalili slavnim “Pumama “ a oni se ni obljetnice ni branitelja nisu ni sjetili, štoviše, zapalili su im stadion ovdje.
  • Wallace99
    88
    rečeno je zašto, bio je neki problem s var sustavom, pa da se ne gubi vrijeme
  • shameless86
    2.1k
    vratili vejica u studio :rofl:
  • Chempers
    1.4k
    Koliko se ja sjećam, ogromna većina ovdje je po završetku sezone pisala u stilu "svaka čast svima na ovoj dominaciji u HNL-u, ali sad čekamo Europu sljedeće sezonerakurs

Nisam baš stekao takav dojam, mišljenja su bila podijeljena. Činjenica je da smo prošle godine igrali odlično i "atraktivno" u HNL-u i da su takve utakmice bile gušt za gledati ali poanta je u tome da nam Europa mora i dalje biti mjerilo i orijentir broj 1, a to vrijedi i za kadar, i za trenera i za način na koji igramo. Ni onaj najbolji Dinamo pod Bjelicom nije toliko mljeo u Hnlu kao ovaj sada, al imali smo ekipu i trenera izgrađene za rezultat u Europi.
    Na kraju krajeva jednako ti je dal si prvi u ligi s 1 bodom prednosti ili sa 25 i 100 zabijenih golova, dok ti rezultat u Europi određuje i budžet i još tisuću stvari. Ima smisla zažmiriti na jednu sezonu kad si promijenio cijelu ekipu i morao vratiti naslov, al sve više od toga ne taman imali 36 pobjeda u ligi.
  • criticus
    9k
    Na kraju krajeva jednako ti je dal si prvi u ligi s 1 bodom prednosti ili sa 25 i 100 zabijenih golova, dok ti rezultat u Europi određuje i budžet i još tisuću stvari. Ima smisla zažmiriti na jednu sezonu kad si promijenio cijelu ekipu i morao vratiti naslov, al sve više od toga ne taman imali 36 pobjeda u ligi.Chempers

Koliko smo imali rezultatski boljih europskih sezona od lanjske?
  • Jurki
    27.2k
    mi jesmo samo navijaci i nebi trebali gledati na financijski dio kluba.
    Prosle sezone je trebalo vratiti oba trofeja doma i napraviti u Europi kaj se najbolje moze u datom trenutku.
    Oba cilja su ostvarena.
    Ove godine nam treba financijski boost da imamo mirniju sezonu sa minimumom prodaja.
    Biram prije 7-8 bodova u Ligi prvaka nego 18 u EL.
  • criticus
    9k
    Moja poanta je da su lani u domaćim prvenstvima ispunjeni ciljevi ito pozamašno. Ako ćemo reći da je isto uzme li se prvenstvo s bodom prednosti ili 15, gol razlikom +1 ili +35, zabijenih 100 golova ili 40, onda tako promatrajmo i Europu. Svejedno jel nas neko razbio ili ne, koliko bodova smo osvojili u grupi/ligaškoj fazi, rezultat je prezimili smo u EL i ispali na prvoj prepreci nakon tog. Uzinajući rezultate Dinama od osamostaljenja to je više nego iznadprosječan rezultat. Uzmemo li zadnjih 10 godina to je i dalje prosječan do iznadprosječan rezultat.

Naravno da ne mislim da je EL bila dobra kad uzmemo sve u obzir. Ali nemožemo imat različita mjerila kako nam paše narativu.
  • Chempers
    1.4k
    Ali nemožemo imat različita mjerilacriticus

Nismo igrali kvalifikacije i odigrali smo jednu jedinu odličnu utakmicu protiv Fenerbahcea i prošli na guzove uz generalno odličan ždrijeb. Misliš li da će se takvo nešto ikad ponoviti uz razinu igre koju smo pokazali u toj sezoni?

Razlika je u tome što u ligi možeš imati i lošiju sezonu, igrati preko kurca neke utakmice i opet biti prvi. U Europi Dinamo uvijek mora igrati na maksimumu svojih mogućnosti, pa i iznad da bi nešto ostvario. Zato ne mogu biti ista mjerila za oboje.
  • Jos-Optimus
    12.5k
    prošli na guzove tako da smo u zadnjoj utakmici odmarali prvotimce, ok
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.