• Paggini
    94k
    iako sam siguran da nije bilo alkohola.reziser

Siguran sam i ja s obzirom da na storye stavlja slike sebe pod dekicom kako pije vruću čokoladu i gleda harry pottera
  • reziser
    8.2k
    A i ti svasta pratis :joke:
  • Crni86
    23.2k
    Negdje je bio podatak koliko kola za redom je hajduk kaznjen od strane disciplinske komisije. Cini mi se da je brojka isla preko 100, ako netko nade nek ubaci clanak
  • IceMan
    4.3k
    Apsurda li, ususret oblijetnice Oluje, tovari spalili dio stadiona - tribine Varaždinu.

Prije 31.godinu elitna 7 gardijska iz Varaždina oslobodila je maltene pola Dalmacije, stavila barjak na Kninsku tvrđavu, gotovo te 95’ sve važne operacije vodila u obrani naše države.

Iskreno ja uopće nisam u tom smjeru razmišljao, već danas ujutro sam popio kavu s jednim starijim prijateljom, braniteljom iz sedme baš koji je razočarano takvu natuknicu mi stavio u uho.

I naravno da nismo isti, baš uoči Oluje mi smo pred 4 godine u Varaždinu s Hrvatskim barjacima zahvalili slavnim “Pumama “ a oni se ni obljetnice ni branitelja nisu ni sjetili, štoviše, zapalili su im stadion ovdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.