• Jos-Optimus
    12.5k
    Mi da dovedemo Yamala besplatno bi bilo ekipe koja bi rekla da kočimo razvoj naših mladih i da im se ne sviđa klauzula 50-50
  • ElDorado
    12.9k
    Mislim da je Como doveo Paza 50-50 pa nesto kao otkupio, pa ce Real opet otkupiti itd
  • Omake
    19.7k
    mislim da je bilo 6 milijuna i 50% od sljedećeg transfera.
  • ElDorado
    12.9k
    U svakom slučaju tako se radi s klubovima kojima se vjeruje. Ponavljam.
  • NekiTamo
    15
    to sam neki dan komentirao, užas. Forum je postao kao i ostale platforme.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Brugge je Stankovica platio 10 uz buyback od 23 mil. €.
  • Droljo
    30.5k

Pa uključi se malo. Poboljšaj kvalitetu foruma. A ne 10 postova u dvije godine i ne valja forum.
  • Crni86
    23.3k
    Vidjet cemo sve detalje sigurno uskoro. Bitno je kak je Niko napiso da cemo potecijalno dobit dobrog igraca pa makar bili i na 0 s njim. To je prvenstveni cilj, bilo bi top da se na kraju na svakome moze maaksimalno zaradit zbog budgeta, al kaj je tu je. Pita se nesto i drugi klub.

Bolje i ova solucija nego da nije uopce dosao.
  • Jurki
    27.2k
    Mi da dovedemo Yamala besplatno bi bilo ekipe koja bi rekla da kočimo razvoj naših mladihJos-Optimus

Forum: treba nam krilo, nesposobnjakovici dovedite pojačanja. Uprava dopelja krilo.
    Forum: doveli smo krilo, ne misli se na buducnost, klincima se neda šansa.
    Znaci imamo prvu momcad, imamo B ekipu, imamo mogucnosti slanja na posudbe i dvojna registracija (zadnje dvije varijante najmanje dobre).
    Opcija koliko zelis da razvijaš nogometase. A nemamo ih bas na lopate tak kvalitetnih da bu neki igrac zakinut.
  • NekiTamo
    15
    nemam ja vremena da šaram s vama, ima netko tko i radi. Uletim tu pročitam štogod, ono što mi se ne čita zažmirim. Nisam ja rekao forum loš, nego se nakupilo svega. :)
  • Dinamo Sector
    87
    Nsoki ce biti top...dobar deal svakako!
  • Mr Anderson
    21.2k
    nemam ja vremena da šaram s vama, ima netko tko i radiNekiTamo

Only fools and horses work...
  • Archangel
    197
    Gamble s Varelom nije baš uspio, nadam se da će se ovaj Nsoki bolje pokazati. Prvenstveno mislim igrački, štogod se uspije zaraditi poslije je dobro
  • modri-kibic
    1.9k
    nemam ja vremena da šaram s vama, ima netko tko i radi.NekiTamo

Promjeni onda posao :lol: .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.