• Ljubo
    1.4k
    Bravo, da zaboravio. Eto ne mogu se sjetiti ni jednog onda.
  • ZGBhoy
    2.1k
    Pod uvjetom da nemaš svog igrača iste pozicije i sličnog potencijala. Vjerujem da je ovo samo prijelazni period dok iz škole ne počne izlaziti sličan profil i slična kvaliteta.The Undertaker

Slazem se sa ovim al se takoder slazem sa ostalima da Hrvatska nije bas poznata za izbacivanje krila
  • Cosimo
    60
    Možda se mogla ubaciti otkupna klauzula za postotak u slučaju Nsokija.
    To je praksa nekih klubova, ponajviše portugalskih. Benfica i Porto ubacuju klauzulu da mogu otkupiti dio postotka za određene iznose.
    To bi godilo u ovom slučaju ako dođe do eksplozije vrijednosti, da se recimo ubacila mogućnost naknadnog otkupa nekakvih 25% za jedan i pol milion.
  • scooniepenn
    7.2k

Od kada je novi sportski sektor na celu sa Bobanom tu, tesko se mogu stavljati znakovi jednakosti s ranijim garniturama. No, cak i ovi jazavci prije, prije 2 sezone nisu niti jednog nositelja prodali. Lani je to bila ciljana cistka tako da zapravo zadnje dvije sezone nemamo isto poucak.
  • Ljubo
    1.4k
    Top transfer, ugovor na 5 godina. Sa Nsokijem i Kravcovom smo završili prijelazni rok za igrače u polju. Još nam samo ostaje Livi.
  • don
    20.8k
    Kad smo mi uopće zadnji put iz škole izbacili europsko krilo?Paggini

Antonio Marin
  • Georginho
    646
    Sa Nsokijem i Kravcovom smo završili prijelazni rok za igrače u poljuLjubo

Imam feeling da nismo, da će biti još iznenađenja.
  • Ljubo
    1.4k
    moguće ali to vidim samo uz odlaske. Ne vidim na kojoj poziciji bi mogli dovesti još nekog a da prije toga ne prodamo.
  • OsamŠest
    7.9k
    Antonio Marindon

I Gabrijel Rukavina
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Ljudi koji nisu u biznisu ne shvaćaju da mi zapravo ovakvim i ostalim stvarima iza scene gradimo “infrastrukturu”. Iz vana, ljudi uvijek očekuju da mi kupujemo Ferrarije, a ne razumiju da što će ti takav auto ako je cesta poderana, nemaš garažu i slično.
    Ovakav transfer je puno veća slika od “mogli smo zaraditi 20 milja samo tak da smo platili milju i pol”.
  • Bryan
    122

Soudani na krilu i Pinto iza njega na beku. Bio sam na zapadu, prva tekma im je bila a surađivali su za prste polizat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.