• crophantom
    6k
    oces reci da ce se prije vanzemaljci spustiti na Poljud nego ovi ispasti od košarkaša? :rofl:

doduše, imam filing da bi i ovaj Hajduk bio na 50:50 u dvomeču s Rudešom :sweat:
  • vjeko1701
    27.4k
    Ne xD

Samo mislim da se tu precjenjuje Žalgiris. Oni su korak iza i Tirane i Tobola. Možda tu negdje sa Gzirom i samo takav potpuni raspad Hajduka ih može pogurati dalje.
  • Paggini
    94k
    Ma Žalgiris je propast, mislim da ih nitko ovdje uopće ni ne podcjenjuje nit precijenjuje, ali ovi su u takvom kaosu sami po sebi da im dođe MNK Dračice da bi imali problema u dvomeču
  • Niko1986
    8.1k
    Idealno bi bilo da prođu Žalgiris. Dodatna dva tjedna ritma četvrtak - nedjelja će ih unakazit.
  • crophantom
    6k
    ma jasno je meni da je Žalgiris kurac od ekipe, ali Hajduk nas je naučio da može ispasti od svakog ko si uzme 90 minuta vremena da odigra utakmicu.
    Dolaze u dijametralno suprotnim momentima, ovi su dobili Gruzijce 7:2, pozitiva, ludilo, ovi dolaze gore nakon 2 poraza, na umjetnu travu, u katastrofalnom fizičkom stanju, možda i gorem psihičkom, u gostima igraju ko kurac, a zadnju gostujuću pobjedu u Europi imaju prije 6 godina.

Samo ocu reci da nebi bio šokiran da popiju 3 komada u Litvi, ne jer je Žalgiris dobar, nego jer su ovi kompletni cirkus od kluba.
  • vjeko1701
    27.4k
    Ja apsolutno vidim kako ovi gore gube, možda čak i 2:0, al u dvomeču sa uzvratom doma 90% prolaze.

Neki scenarij raspada bi bio da izgube gore 2:1 pa ih za vikend kresne Istra usred Poljuda. To je onda situacija u kojoj sve gori i iz koje se vjerojatno ne bi izvukli jer bi Garcija bio ili bivši ili pred otkazom. Grafu bi se bušile gume na autu i sve bi bilo u atmosferi linča.
  • crophantom
    6k
    Slažem se, ja isto mislim da prolaze gotovo sigurno.
    ALI, oni meni izgledaju ko ekipa koja je na samoj graničnoj margini ivica kompletnog raspada i vidim neki scenarij, iako nevjerojatan, da gore rano dobiju gol i da krene baš ono ružno nizbrdo, neka Debrecen varijanta.
    Ponavljam, mala je šansa, ali kaj je čovjek koji živi bez snova, nije mi to zabranjeno :smile:
  • Ljubo
    1.4k
    Biti će im sve samo ne lagano, većina igrača totalno van kondicije dolazi na umjetnu travu u Litvu gdje igraju protiv domaćina koji je na pola sezone trenutno u bitci za naslov i koji je zadnju europsku utakmicu zabio 7 komada. Još kada se nadoveže ovo ispadanje od Pafosa u zadnjoj minuti i utakmica protiv Varaždina, psiha tu isto radi svoje. Ako se vrate za uzvrat sa minimalnim porazom ili nečim boljim, mislim da će proći. Ali drhtati će gore sigurno i biti će im jako zahtjevna utakmica.
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    Rijeka je puno gore prosla, ali moze igrati protiv svakog od ovih protivnika, sjetimo se samo da su bili ravnopravni protiv Lillea prije 3 godine i proljetos kad su ispali od Strasbourga a realno su bili bolji. Ove dolje ceka debakl koga god da izvukli, ali volio bi da bude repriza sa Debrecenom :lol:
  • hardek
    11.5k
    Da tovari izgube i 3 razlike satrat će ih na školjci. Igrat uzvrat kod kuće je jako bitna stavka, pogotovo kod njih koji su realno 5 puta bolji doma nego u gostima
  • vjeko1701
    27.4k
    Da, bili su ravnopravni, al nisu prošli. Vjerojatno bi tako bilo i sada. Pokazali bi zube, bilo bi nekih naznaka života al bi na kraju ispali. Oni trebaju sve nade položiti to da izvuku Pafos jer mislim da samo protiv njih imaju više od 35% šanse za prolaz.
  • Jos-Optimus
    12.5k
    Bilo bi super da prođu, to su još 2 tekme da totalno fizički puknu
  • Crni86
    23.3k
    slazem se, ali sada prvi put da se postavljaju u tabore medu sobom. Unutar kluba su isto dva suprostavljena tabora.

Jos jedna mali iskrica (ispadanje iz europe) je potrebna da dole krene gradanski rat. Kad krene Livajin kut na Garcijin i obrnuto… bit ce drz nedaj

Zalgiris je kriminalno los, ali mislim da su tovari nakon jucer na dnu bunara. Uz to u 7 dana to ce im biti vec trece malo dalje gostovanje, a vidli smo jucer kako su fizicki “spremni”.

Oni se nadaju nekoj skupini, meni samo nije jasno kako bi oni izdrzali taj ritam. Ja sam uvjeren da bi oni ako bi izborili skupinu bili kao Rijeka one sezone pod onim talijanom. Da bi se valjali po doljnjem dijelu tablice
  • Sajla
    22.6k
    u 7 dana to ce im biti vec trece malo dalje gostovanjeCrni86

ako opet idu redovnim letovima, do Kaunasa i natrag im je to po jedan kompletan dan po avionima i aerodromima u svakom smjeru, bez treninga i ičega. a ne znam mogu li platiti charter.
  • T90d
    3.1k

Možda mogu sa Torcidom u isti charter
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.