• Paggini
    94k
    Malo su se dečki zanijeli i nisu zaista mislili da će navijati za četničke klubove protiv hrvatskih, jer inače će za ovako zanošenje biti ubuduće hlađenje pa samo pazite s pizdarijama
  • crophantom
    6k
    tovare, obzirom na to kakve su protivnike za PO mogli dobiti, opet posralo.
    Ne bi se čudio da im se opet odškrinu vrata raja pa im je opet zadnja stepenica mrtva Jagellonia.

Da se razumijemo, ni njih neće proći, ali će se opet malo dignuti euforijica, za još jedno prizemljenje :lol:
  • Crni86
    23.2k
    koji su potecijalni?
  • crophantom
    6k
    poraženi iz dvoboja Jagelonije i Rangersa
    Pobjednik Debrecen - Kopenhagen
    Poraženi Paok - Anderlecht
    Pobjednik Rakow - Hamarby
    Pobjednik Ajax - Shelbourne
  • crophantom
    6k
    Rijeka je teže prošla
    Poraženi Pafos Salzburg
    Monaco
    Brighton
    Pobjednik Mičiland Bohemians
    Gent Gotenberg
  • Dzoni
    7.2k
    Rijeka ako bi dobila Gent Goteborg i možda Pafos bi imala šanse, ostalo ništa. Hajduk neću komentirati.
    Kvalifikacije za Ligu prvaka ispadaju najlakše od sva 3 natjecanja, pogotovo ako si nositelj
  • don
    20.8k
    tovare, obzirom na to kakve su protivnike za PO mogli dobiti, opet posralo.crophantom

šta ih je točno posralo? Sa ovim ždrijebom šanse su im pale na 5%
  • Dendle71
    513
    po cemu ih je posralo? Ja ne vidim kako ikoga mogu proci! Svi su jaci od Pafosa. Cak mislim da ni Zalgiris nece proci tako da je ovo nakon toga ionako nebitno.
    Stvarno mi nije jasno da i navijaci dinama nakon njihovih 5 tekmi ove sezone smatraju da imaju neku sansu provuci se do ligaske faze UECL!
  • crophantom
    6k
    pa obzirom da si mogo dobiti Monaco i Brighton ko Rijeka, Rakow i Jagellonia su premija.

I vece tarabe su se provukle do grupa. Ne smatram da ce uci jer se Garcia nesposoban prilagoditi na tekmu na nož koju mora dobiti, ali ono nebi baš bilo svjetsko čudo da Jagellonia prdne na zadnjoj stepenici.

Kaj se uzrujavate, samo velim da kak su mogli proci u zdrijebu su za sad prošli fenomenalno.

Vratit ce im se to jednom kad se posloze pa ce tad samo ove iz liga 5 izvlačiti :lol:
  • dd29
    968
    Imao je Hajduk poprilično sreće, osim ajaxa izbjegli su sve one protiv kojih nemaju nikakve šanse. Svakako da je bolje igrat protiv poljaka nego atalante, brightona, freiburga. Idealno bi bilo sheriff, lugano, partizan, ali nije ni ovo za baciti ako se izbjegnu ajax, anderlecht i kopenhagen, prvenstveno ajax. 40% šanse za poljake.
    nitko ne kaže da će proći, vrlo vjerojatno neće ni oni rijeka, ali uvijek je bolje izbjeći ekipe iz liga petice, brightonove rezerve su bolje nego hajdukova prva ekipa

Rijeka je lošije prošla po meni.
  • Dendle71
    513
    luganodd29

Kako ovo misliš? Pratiš ch ligu? Evo ovako: Lugano je jaci od Thuna. Mi bi se namucili protiv njih a ove dolje bi napunili s 5 komada. Ali nebitno. Nemogu izvuci Lugano pa je ova diskusija i moj upis bezveze.
  • by-tor
    559
    Da, Žalgiris dosta bolje prošao
  • dd29
    968

ne kažem da su loši, bolji su od hajduka, ali su sigurno među poželjnijima s te liste nositelja. Zadnje 2 godine ih izbacuje celje.

Bolje igrati i s njima i s thunom nego s atalantom, brightonom, ajaxom, anderlechtom,freiburgom, monacom, midtjyllandom...

Ali, kako i sam kažeš, nebitno jer ih nije ždrijeb spojio.

Kako god bilo, mislim da bi nam HNL bio šetnja da se ovi nekako plasiraju u europu, nemaju ekipu ni za HNL kako spada, a kamoli još da preko tjedna igraju europu. Ali osvojit ćemo i ovako i onako.
  • Mr Anderson
    21.2k
    Lugano je jaci od Thuna.Dendle71

Po čemu je jači? Ne kužim kaj skačeš ko navijen jer su kolege komentirali šanse tovara da prođu.
  • Plava balada
    294
    Grdi ždrijebovi, mislim da ćemo samo Dinamo gledati u Europi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.