• Sajla
    22.6k
    U posljednjih šest utakmica u Varaždinu Hajduk nema niti jednu pobjedu.
    Tri pobjede Varaždina i tri remija.
    Krizy

Sad sam tek uspio doći do ekrana pa gledam kaj je bilo danas u Varaždinu. Reakcije nakon utakmice, čestitanja Šafariću i Siliću - pa to je bilo kao da su preko nekog bundesligaša izborili ligašku fazu KL, a oni su samo opet dobili momčad koja ih već 3 godine tamo nije uspjela pobijediti. Treći iz prošle sezone je na svom terenu dobio drugog - opet. Kaj je tu tak čudno, kaj se tu toliko ima slaviti? Ono, smanji doživljaj, Samire, to je samo hajduk.
  • Jurki
    27.2k
    Varazdin nije pobijedio samo tovare.. vec i smrdljivog i loseg Kolarica.
    Cim je bilo objavljeno tko sudi.. znal sam da bu sranje.. tak je i bilo.
    Tovare ces pobijediti.. al Kolaric koji sudi lose i jos navlaci za tovare.. tu kombinaciju pobijediti je za pohvaliti.

A Toplak.. shvatio da ga kmekduk ne angaziral za trenera nikad.. pa mora pohvaliti svoje.
  • blue heart 72
    3.7k
    Kaj se tiče paljenja tribine u Varaždinu od strane magaradi, nadam se da ćemo na Kranjči imati jasno utvrđena "pravila igre" za gostujuće navijače, tu prije svega mislim na tovarske smradove.
  • Blueshadow86
    5.4k
    Lijep pogled na tablicu ujutro.
    1. Dinamo
    7. hajduk
    10. Gorica
  • BlueZone
    2
    Sumnjam, pogledaj samo divljanja na Opusu, pogotovo njihovo prvo gostovanje
  • blue heart 72
    3.7k
    Zato se ugovorno zaštititi sa klubom čiji navijači gostuju na stadionu. I ako se ne ispoštuje ugovor, nema više prodaje za navijače toga kluba, tako dugo dok ne bude podmiren dug i basta
  • ElDorado
    12.9k
    Kae na kraju sa Sigurom? Ništa nisu objasnili. Jel prodan?
  • Niko1986
    8.1k

Rekao je Garcia na presici da je tek došao sa SP-a te je nakon Pafosa osjetio zatezanja.
  • Ludovic IX
    12.3k
    u spuzvastom tkivu izmedju butina je osjetio zatezanje, vjerojatno
  • criticus
    8.9k
    Vučko o Hajduku: Ovo sada već izgleda zabrinjavajuće!

Tek sada moj Luka, tek sada...
  • Livi
    149
    Samo čekaj da proknjiže Vuškovićev transfer po deseti put, onda smo najebali!
  • reziser
    8.2k
    Kad smo kod Tovarića,oko ponoći sinoć viđen u Čakovcu.
    Izašao doktor sa svojim pomoćnicima malo,krajnje neozbiljno i zbog svega toga nam suci jesu takvi kakvi jesu..
    BBBaranja

Da i? Vidjen je i Čakovcu di je doma….
    Sigurno im nisu bile litra i voda na stolu…
    Nakon tekme otisli popit cocacolu i razgovarat o tekmi. Ja tu ne vidim problem. Suci ne smiju stat i popit piće nakon tekme? Naravno da ne branim njegovo sudjenje jer smo svi vidjeli kakvo je bilo.
  • BBBaranja
    5k

To je bilo noć prije tekme a ne nakon tekme..
  • reziser
    8.2k
    e to mu nije bilo najpametnije, iako sam siguran da nije bilo alkohola.
    Još je mlad, naucit ce :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.