• CerealKiller
    638
    Pa nisam mislio da ga uzmemo zabadava nego da platimo koliko vrijedi
  • rokikaciga
    16.4k
    Prvu utakmicu protiv Thuna je Vida meni bio bolji od Zajca, drugu utakmicu je bio losiji i meni je to obecavajuce. Decko ima ogroman talent i potencijal i mislim da ga se mora istrpiti kao osmicu jer je savrseni nasljednik Zajca, a niti sada nije daleko od njega.
  • dmil
    1.5k
    dajte Vidovicu bar jednu sezonu na 8 pa mu sudite, tek je poceo to igrati pa mu i treba vremena da se uigra
  • deki87
    150
    upravo tako. Govorilo se i za Stojkovica, da ne moze na 8 i da je njegova najbolja pozicija na krilu..
  • Fan
    2.5k
    Dolaskom rusa, ako uđemo i mislimo ozbiljnije sudjelovati u LP, fali nam još, bez prodaja stožernih, 3 igrača. I to ne mislim kvantitativno, tu smo odlični, ali sa manjkom kvalitete i nije nerealno gledati na prodaju određenih igrača (Nevistić, Vidović, Mudražija, Hoxha, Topić/Lisica). I ne, ne stavljam sve ove u isti koš, već gledam da bi, ako želimo novog igrača na poziciji x, morali prodati igrača sa iste pozicije x. Golman, to je valjda jasno. Zajc i Kačavenda su dobri igrači, ali uđemo li u LP, oni izgledno neće biti dovoljno dobri, nadam se da su ljudi svjesni toga. Ok, možda će se ekipno to prikriti, možda stvarno i Kača ispliva kao top osmica na kraju bar na volju i želju, ali jasno je da je to KVALITATIVNO tanko. Ako se na Nsokija ozbiljno računa za prvu ekipu kao osmicu, ok, neka dođe, ali je to i dalje potencijal, a ne gotov igrač. Kockanje koje opravdavam.
    I na kraju, mi smo slabi na krilima. Lijevo Hoxha i Orša, desno Dani, Topić i Lisica... I dok smo kao veliku nadu desno doveli Danija (držim fige da bude top), lijevo je to previše tanko. Eventualnim odlaskom Hoxhe i dolaskom na prag LPa se tu otvaraju vrata kapitalca.
    Ponavljam, jasno je da smo mi sad dobro popunjeni igračima, ali treba bit realan i reć da kvalitetom kaskamo na još barem 3 pozicije.
  • Dzoni
    7.2k
    Majstore, to košta. S kojim parama misliš dovesti 3 kapitalca? Na Livija sigurno ide 3, 4mil, odakle još novaca za još 2? Malo realnosti dobro dođe
  • Fan
    2.5k
    Majstore, to košta. S kojim parama misliš dovesti 3 kapitalca? Na Livija sigurno ide 3, 4mil, odakle još novaca za još 2? Malo realnosti dobro dođeDzoni
    U potpunosti sam realan. Kupimo Livija, za to ćemo jedino ozbiljniju lovu potrošit, a očito želimo i dogovaramo Nsokija koji je valjda jednom nogom u Dinamu (garant bi milja i veći postotak od prodaje bio dovoljan). Napisao sam, to je potencijal, ali ganja se i očito jako računa na njega i to je onda ta osmica, sigurno ne bi davali toliko i sad kolko dajemo da ga ne vidimo u planovima prve ekipe. I ostane ti jedan igrač, krilo, kojeg upiknemo nakon ulaska u LP. Mislim, dvije trećine ovoga što sam napisao je valjda (nadam se) u završnoj fazi, koji dio je ovdje po tebi nerealan? + pitanje je dal je istina ili ne, ali one ponude od milje za Nevu i bar 3 za Hoxhu... Daleko je još kraj roka i LP, uvijek može jedan Bennacer uletjet.

kog smo prodali prije početka pretprošle sezone. Ja se ne mogu sjetiti nijednog bitnoga igračaLudovic IX

Istina, pretprošle nikog, a imali smo nekoliko bitnih igrača. Doduše, ne sjećam se da su nam igrači bili nekakva tražena roba, a i tu sezonu smo izgubili i titulu.
    Ne volim se sjećati perioda M.M.-a pa se pravim da ta sezona ne postoji.
  • Jos-Optimus
    12.5k
    Kvasina bubeta više od Ničote
  • Masto
    2k
    pa dobro pregovori jos traju ako se ne varam, najviše igra ulogu to sto smoki oce vamo doc
  • Jos-Optimus
    12.5k
    ma samo kazem da mi nije nesto relevantan, isto je svasta izlupetao u zadnje vrijeme
  • Masto
    2k
    slažem se, dok nije boban došo znao je imat dobre informacije, a otkad je boban došo slabo mozda čak nikako
  • Orc123
    16.4k
    Ima tko kakav video od ovog Rusa?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.