rokikaciga
Fan
Fan
U potpunosti sam realan. Kupimo Livija, za to ćemo jedino ozbiljniju lovu potrošit, a očito želimo i dogovaramo Nsokija koji je valjda jednom nogom u Dinamu (garant bi milja i veći postotak od prodaje bio dovoljan). Napisao sam, to je potencijal, ali ganja se i očito jako računa na njega i to je onda ta osmica, sigurno ne bi davali toliko i sad kolko dajemo da ga ne vidimo u planovima prve ekipe. I ostane ti jedan igrač, krilo, kojeg upiknemo nakon ulaska u LP. Mislim, dvije trećine ovoga što sam napisao je valjda (nadam se) u završnoj fazi, koji dio je ovdje po tebi nerealan? + pitanje je dal je istina ili ne, ali one ponude od milje za Nevu i bar 3 za Hoxhu... Daleko je još kraj roka i LP, uvijek može jedan Bennacer uletjet.Majstore, to košta. S kojim parama misliš dovesti 3 kapitalca? Na Livija sigurno ide 3, 4mil, odakle još novaca za još 2? Malo realnosti dobro dođe — Dzoni
kog smo prodali prije početka pretprošle sezone. Ja se ne mogu sjetiti nijednog bitnoga igrača — Ludovic IX
Jos-Optimus
Masto
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.