• CerealKiller
    727
    Pa nisam mislio da ga uzmemo zabadava nego da platimo koliko vrijedi
  • rokikaciga
    17.3k
    Prvu utakmicu protiv Thuna je Vida meni bio bolji od Zajca, drugu utakmicu je bio losiji i meni je to obecavajuce. Decko ima ogroman talent i potencijal i mislim da ga se mora istrpiti kao osmicu jer je savrseni nasljednik Zajca, a niti sada nije daleko od njega.
  • dmil
    1.5k
    dajte Vidovicu bar jednu sezonu na 8 pa mu sudite, tek je poceo to igrati pa mu i treba vremena da se uigra
  • deki87
    177
    upravo tako. Govorilo se i za Stojkovica, da ne moze na 8 i da je njegova najbolja pozicija na krilu..
  • Fan
    2.6k
    Dolaskom rusa, ako uđemo i mislimo ozbiljnije sudjelovati u LP, fali nam još, bez prodaja stožernih, 3 igrača. I to ne mislim kvantitativno, tu smo odlični, ali sa manjkom kvalitete i nije nerealno gledati na prodaju određenih igrača (Nevistić, Vidović, Mudražija, Hoxha, Topić/Lisica). I ne, ne stavljam sve ove u isti koš, već gledam da bi, ako želimo novog igrača na poziciji x, morali prodati igrača sa iste pozicije x. Golman, to je valjda jasno. Zajc i Kačavenda su dobri igrači, ali uđemo li u LP, oni izgledno neće biti dovoljno dobri, nadam se da su ljudi svjesni toga. Ok, možda će se ekipno to prikriti, možda stvarno i Kača ispliva kao top osmica na kraju bar na volju i želju, ali jasno je da je to KVALITATIVNO tanko. Ako se na Nsokija ozbiljno računa za prvu ekipu kao osmicu, ok, neka dođe, ali je to i dalje potencijal, a ne gotov igrač. Kockanje koje opravdavam.
    I na kraju, mi smo slabi na krilima. Lijevo Hoxha i Orša, desno Dani, Topić i Lisica... I dok smo kao veliku nadu desno doveli Danija (držim fige da bude top), lijevo je to previše tanko. Eventualnim odlaskom Hoxhe i dolaskom na prag LPa se tu otvaraju vrata kapitalca.
    Ponavljam, jasno je da smo mi sad dobro popunjeni igračima, ali treba bit realan i reć da kvalitetom kaskamo na još barem 3 pozicije.
  • Dzoni
    7.7k
    Majstore, to košta. S kojim parama misliš dovesti 3 kapitalca? Na Livija sigurno ide 3, 4mil, odakle još novaca za još 2? Malo realnosti dobro dođe
  • Fan
    2.6k
    Majstore, to košta. S kojim parama misliš dovesti 3 kapitalca? Na Livija sigurno ide 3, 4mil, odakle još novaca za još 2? Malo realnosti dobro dođeDzoni
    U potpunosti sam realan. Kupimo Livija, za to ćemo jedino ozbiljniju lovu potrošit, a očito želimo i dogovaramo Nsokija koji je valjda jednom nogom u Dinamu (garant bi milja i veći postotak od prodaje bio dovoljan). Napisao sam, to je potencijal, ali ganja se i očito jako računa na njega i to je onda ta osmica, sigurno ne bi davali toliko i sad kolko dajemo da ga ne vidimo u planovima prve ekipe. I ostane ti jedan igrač, krilo, kojeg upiknemo nakon ulaska u LP. Mislim, dvije trećine ovoga što sam napisao je valjda (nadam se) u završnoj fazi, koji dio je ovdje po tebi nerealan? + pitanje je dal je istina ili ne, ali one ponude od milje za Nevu i bar 3 za Hoxhu... Daleko je još kraj roka i LP, uvijek može jedan Bennacer uletjet.

kog smo prodali prije početka pretprošle sezone. Ja se ne mogu sjetiti nijednog bitnoga igračaLudovic IX

Istina, pretprošle nikog, a imali smo nekoliko bitnih igrača. Doduše, ne sjećam se da su nam igrači bili nekakva tražena roba, a i tu sezonu smo izgubili i titulu.
    Ne volim se sjećati perioda M.M.-a pa se pravim da ta sezona ne postoji.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    Kvasina bubeta više od Ničote
  • Masto
    2.1k
    pa dobro pregovori jos traju ako se ne varam, najviše igra ulogu to sto smoki oce vamo doc
  • Jos-Optimus
    12.9k
    ma samo kazem da mi nije nesto relevantan, isto je svasta izlupetao u zadnje vrijeme
  • Masto
    2.1k
    slažem se, dok nije boban došo znao je imat dobre informacije, a otkad je boban došo slabo mozda čak nikako
  • Orc123
    16.7k
    Ima tko kakav video od ovog Rusa?
  • Nogo
    12.5k

Ovdje je zabio hat-trick :)
  • C@ptain Koons
    480
    Vidim da dosta vas Smokija računate na osmicu a zar nije da je dečko primarno lijevo krilo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.