• Dzoni
    7.7k
    A koja će ti "dobra 8ica" 70% vremena pristati sjediti na klupi? Vidio si Villar situaciju kako je ispala
  • keppi
    623
    U jednom trenutku smo imali i prviše veznih, sada nedostaje osmica.
    To je jednostavno tako, stalno iznova treba raditi na ekipi.
  • Dinaminjo
    2.4k
    Fulham ponudio 5m za Stojkovicevu ludu glavu

Kolko tek vrijedi kompletni?!
  • Ludovic IX
    12.5k
    kog smo prodali prije početka pretprošle sezone. Ja se ne mogu sjetiti nijednog bitnoga igrača
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Na stranu moje mišljenje o Rusu, treba nam još jedan veznjak po meni. U ovakvom sastavu s Rusom mi smo jednu ozlijedu udaljeni od Misica ili Zajca na skoro svim minutama….
  • hardek
    12.3k
    Mišić, Rus, Zajc, Kačavenda, Stojković, Vidović + Šunta i Fuzy iz B ekipe. Ne znam baš koliko je realno (i potrebno) da dođe još jedan veznjak. Jednostavno nema minuta za sve
  • keppi
    623
    Zbilja je fascinantno koliko sada imamo pravih igrača za prodaju u odnosu na "početak" tj prije početka prošle sezone. Tada nisi nikoga mogao prodati.
    Danas po meni imamo 4 kaptalca bar +10 (Beljo, Stojković, Domingues, Valinčić) i još nekoliko ozbiljnih za eventualni transfer.
    Jasno da većinu želimo što duže zadržati, ali raduje saznanje da danas imamo igrače takvom vrijednosti.
    Nije lagano prodati igrače iz HNL niti za 3-4 milijuna, a kamoli više. Dosta se to podcijenjuje...još su tu i fruk, pukštaš, sigur....nema baš ponuda.
  • Omake
    20.5k
    Ja sam isto na strani da je s Kravtsovim vezni red popunjen. Još jedan igrač ti potencijalno stvara gužvu, a u B ekipi je dosta talentiranih osmica. Ja bih radije vjerovao da će netko do Brundića, Božkova i Benkotića napraviti dovoljan iskorak nego dovodio još jednog igrača.
  • marcio amoroso
    53.1k
    Svaka pozicija će biti poduplana kada dođe Kravtsov. Plus Topić kao opcija za napad i desno krilo i plus Stojaković kad se oporavi. To je ukupno 24 igrača plus tri golmana. Apsolutno dovoljno.

Ako se uđe u ligu prvaka pa ispadne neka prilika za nekog top igrača sumnjam da se neće reagirati, ali realno smo popunjeni.
  • hardek
    12.3k
    Ja bih radije vjerovao da će netko do Brundića, Božkova i Benkotića napraviti dovoljan iskorak nego dovodio još jednog igrača.Omake

Točno to, svi bi forsirali mlade ali imali i 3 opcije na svakoj poziciji u isto vrijeme.

Po meni je bitnije da Kačavenda i Stojković dobiju nove ugovore što prije, ali vjerujem da se već radi na tome
  • keppi
    623
    Meni je u mnogome ključan Kačevenda.
    Ako je u stanju ponavljati ovo s početka sezone s ciljem da bude i bolji, onda je plus Rus to možda i dovoljno.
    Ipak, bojim se da su male šanse da za Stojkovića do početka 9.mjeseca ne dođe neka "nemoralna" ponuda pa nije loše tražiti eventualne zamjene.
    Također Zajc i Mišić su još godinu stariji.
  • Orc123
    16.7k
    Sto je na kraju sa Nsokijem?
  • Ljubo
    1.6k
    Po meni dolaskom Rusa smo sve popunili sve pozicije osim golmana. To je jedino sto još čekamo i ono najbitnije. Ne znam kako stojimo sa Smokijem po pitanju dolaska, možda još eventualno on dođe ako Psg popusti. Moje mišljenje da eventualni novi dolasci ovise o tome hoćemo li koga prodati.
  • Masto
    2.1k
    kvasina je u podcastu reko prije par dana da je 99,9 posto u dinamu valjda se sitnice rješavaju još
  • plavizg
    105
    Na poziciji sestice u B ekipi imamo Radosa i Taylora s time da u klubu od Taylora imaju velika ocekivanja plus tu je i jos mladji Benkotic koji je zaista veliki talent i brzo ce u B ekipu
    Na osmicama u B ekipi imamo Bakovica, Brundica i Bozhkova te Suntu koji vec je u prvoj ekipi, ali ce sigurno prvi dio sezone igrati za B
    Krilne pozicije su isto dobro popunjene u B ekipi (Sivalec, Horvat, Molchan, Zulfic, Makhfoui)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.