• Dzoni
    7.2k
    A koja će ti "dobra 8ica" 70% vremena pristati sjediti na klupi? Vidio si Villar situaciju kako je ispala
  • keppi
    593
    U jednom trenutku smo imali i prviše veznih, sada nedostaje osmica.
    To je jednostavno tako, stalno iznova treba raditi na ekipi.
  • Dinaminjo
    2.3k
    Fulham ponudio 5m za Stojkovicevu ludu glavu

Kolko tek vrijedi kompletni?!
  • Ludovic IX
    12.3k
    kog smo prodali prije početka pretprošle sezone. Ja se ne mogu sjetiti nijednog bitnoga igrača
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Na stranu moje mišljenje o Rusu, treba nam još jedan veznjak po meni. U ovakvom sastavu s Rusom mi smo jednu ozlijedu udaljeni od Misica ili Zajca na skoro svim minutama….
  • hardek
    11.5k
    Mišić, Rus, Zajc, Kačavenda, Stojković, Vidović + Šunta i Fuzy iz B ekipe. Ne znam baš koliko je realno (i potrebno) da dođe još jedan veznjak. Jednostavno nema minuta za sve
  • keppi
    593
    Zbilja je fascinantno koliko sada imamo pravih igrača za prodaju u odnosu na "početak" tj prije početka prošle sezone. Tada nisi nikoga mogao prodati.
    Danas po meni imamo 4 kaptalca bar +10 (Beljo, Stojković, Domingues, Valinčić) i još nekoliko ozbiljnih za eventualni transfer.
    Jasno da većinu želimo što duže zadržati, ali raduje saznanje da danas imamo igrače takvom vrijednosti.
    Nije lagano prodati igrače iz HNL niti za 3-4 milijuna, a kamoli više. Dosta se to podcijenjuje...još su tu i fruk, pukštaš, sigur....nema baš ponuda.
  • Omake
    19.6k
    Ja sam isto na strani da je s Kravtsovim vezni red popunjen. Još jedan igrač ti potencijalno stvara gužvu, a u B ekipi je dosta talentiranih osmica. Ja bih radije vjerovao da će netko do Brundića, Božkova i Benkotića napraviti dovoljan iskorak nego dovodio još jednog igrača.
  • marcio amoroso
    52.6k
    Svaka pozicija će biti poduplana kada dođe Kravtsov. Plus Topić kao opcija za napad i desno krilo i plus Stojaković kad se oporavi. To je ukupno 24 igrača plus tri golmana. Apsolutno dovoljno.

Ako se uđe u ligu prvaka pa ispadne neka prilika za nekog top igrača sumnjam da se neće reagirati, ali realno smo popunjeni.
  • hardek
    11.5k
    Ja bih radije vjerovao da će netko do Brundića, Božkova i Benkotića napraviti dovoljan iskorak nego dovodio još jednog igrača.Omake

Točno to, svi bi forsirali mlade ali imali i 3 opcije na svakoj poziciji u isto vrijeme.

Po meni je bitnije da Kačavenda i Stojković dobiju nove ugovore što prije, ali vjerujem da se već radi na tome
  • keppi
    593
    Meni je u mnogome ključan Kačevenda.
    Ako je u stanju ponavljati ovo s početka sezone s ciljem da bude i bolji, onda je plus Rus to možda i dovoljno.
    Ipak, bojim se da su male šanse da za Stojkovića do početka 9.mjeseca ne dođe neka "nemoralna" ponuda pa nije loše tražiti eventualne zamjene.
    Također Zajc i Mišić su još godinu stariji.
  • Orc123
    16.4k
    Sto je na kraju sa Nsokijem?
  • Ljubo
    1.4k
    Po meni dolaskom Rusa smo sve popunili sve pozicije osim golmana. To je jedino sto još čekamo i ono najbitnije. Ne znam kako stojimo sa Smokijem po pitanju dolaska, možda još eventualno on dođe ako Psg popusti. Moje mišljenje da eventualni novi dolasci ovise o tome hoćemo li koga prodati.
  • Masto
    2k
    kvasina je u podcastu reko prije par dana da je 99,9 posto u dinamu valjda se sitnice rješavaju još
  • plavizg
    68
    Na poziciji sestice u B ekipi imamo Radosa i Taylora s time da u klubu od Taylora imaju velika ocekivanja plus tu je i jos mladji Benkotic koji je zaista veliki talent i brzo ce u B ekipu
    Na osmicama u B ekipi imamo Bakovica, Brundica i Bozhkova te Suntu koji vec je u prvoj ekipi, ali ce sigurno prvi dio sezone igrati za B
    Krilne pozicije su isto dobro popunjene u B ekipi (Sivalec, Horvat, Molchan, Zulfic, Makhfoui)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.