• criticus
    8.9k
    Ma ko zna na što će rosteri ličit za misec dana. Svi će skupljat igrače tamo pretkraj ako vide da ne ide dobro. Mogu jer su svi sigurni da ispast neće, a u Europu niko ne želi. Pa i Miško je izjavio da se ne isplati. Imas jedino 2 kluba koja se zele natjecat (od kojih je jedan tragikomicno neuspjesan) i treci koji je eto tu jer je ok pa iskoristi sansu. Jos bi osijek htio ali da... nema smisla trosit rijeci na njih. Najneambicioznija liga na svitu.
  • immerwieder
    1.8k
    mali Škafar Žužić me posebno oduševil kad je krajem prvog poluvremena
    na svom petercu izbil u korner čistu šansu ispred krila Lokomotive,
    iskreno ne znam kad je ikoje krilo iz naše škole viđeno na svom petercu
  • crophantom
    6k
    Vec su mediji krenuli s malim Škafar Žužićem i kako rijesava probleme repke.
    Dajte pustite dijete da odigra par utakmica u životu bez da mu nad glavom visi pritisak da mora biti novi Perisic .
  • vjeko1701
    27.3k
    Menadžeri će uvijek biti menadžeri. Nema više pusti klinca da se razvija u miru. Dva dobra poteza, zamiriše lova.

Da živimo u nekom normalnom svijetu, bilo bi zabranjeno potpisivati bilo kaj sa bilo kojim menadžerom prije 18. godine.
  • Sajla
    22.6k
    Pao mi u ruke tiskani Večernji, ne znam je li intervju s Miškovićem i online. Naslov na prvoj stranici novina: Da mi je današnja pamet, ne bih ulazio u nogomet.
    Kao odgovorni i promišljeni član IO HNS, tip šalje poruku potencijalnim ulagačima u hrvatske klubove - nemojte to raditi. U tekstu je to samo malo drugačije: Ne bih ulazio u nogomet. Sad gledam unazad i pamtim samo uspjehe, ali...

I kako da onda hrvatski nogomet krene naprijed? Ako taj tip, koji je osvajao duple krune, igrao Europu, od kandidata za ispadanje napravio drugi klub u državi, govori da to sve ne bi radio da se može vratiti 15 godina unatrag, što to govori? Druga opcija je da to radi namjerno kako bi obeshrabrio eventualnu konkurenciju (iako nitko ne ulazi u ovakve poduhvate ili odustaje od njih zbog jednog novinskog članka). Kako god okrenuli, Mišković stvarno prečesto i previše blebeće gluposti za čovjeka koji drži takvu funkciju u savezu. Od toga da su mlađe kategorije trošak koji bi rado ukinuo do toga da je igranje u Europi samo trošak pa eto i ovo sada. U svom klubu neka radi što ga je volja, ali iz saveza bi ga stvarno trebalo maknuti.
  • shameless86
    2.1k
    citam da su varazdinci snizili karte za magarad na 10 eura..usrali se pred institucijom
  • Plava balada
    292
    Ipak, došlo je do preokreta. Torcida se na dan utakmice oglasila novim priopćenjem: "Sukladno odluci NK Varaždin o sniženju cijene karte na 10€ (+provizija 1,50€), grupa je nakon razmatranja svih činjenica i argumenata te uvažavajući da je osnovni cilj bojkota bio smanjenje iznimno visoke cijene ulaznice, zaključila da je taj cilj ostvaren. Zbog toga, donesena je odluka o prekidu bojkota. Pozivamo sve da kupe ulaznicu i da bodrimo naš klub s tribina.

Ipak dolaze "navijači institucije", uspjeli su izvršiti pritisak na Varaždin.
  • Hnlovac
    7.2k
    Nadam se da ce ista praksa biti i protiv nas
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Bezobzira na poraz jučer, Istra izgleda fantasticno.
  • Zg123
    4.1k
    Fina kvota na Varazdin danas, ispratit ce se
  • Zagreb1992
    3.7k

Da nisu igrali europu vjerujem da bi mogli ih dobiti ovako mi se čini da će to ostaviti traga na njima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.