• hardek
    11.4k
    Smiješno mi je da svi pišu kako je gorica užasna, a nitko ne želi Osijek pohvalit. Ljudi su ih izbrisali sa terena doslovno. Vrba kao i svaku tekmu odličan 99% vremena i onda s jednim brain fartom sve pokvari
  • Ljubo
    1.4k
    nije Osijek nikog izbrisao sa terena, glupi penal Perića i zicer Mijića su razlika. I jedni i drugi ništa previše nisu pokazali.
  • hardek
    11.4k
    nije Osijek nikog izbrisao sa terena, glupi penal Perića i zicer Mijića su razlika. I jedni i drugi ništa previše nisu pokazali.Ljubo

Ja ne vjerujem šta čitam boga mi. Ljudi im ne daju disat, jedina šansa Gorice došla je iz nevjerovatno glupe pogreške Vrbančića u dodavanju. Osim 2 gola Osijek je imao 1 na 1 Dolčeka, stativu Omerovića plus 2,3 situacije.

Gorica je morala odustat od igranja iz zadnje linije jer nisu mogli probit prvu liniju presinga. Možda se stvari okrenu u drugom poluvremenu, ali u prvom Osijek ih je pomeo s terena
  • Mr Anderson
    21.1k
    Osijek se poigravao s Goricom prvo poluvrijeme. Gorica može biti sretna da je samo 2:0.
  • vjeko1701
    27.3k
    Istina, Osijek igra jednostavno, ne dave loptu i ne daju disati Gorici. Zasluženo vode.
  • miro
    9.4k
    dobar Osijek i dobro izdanje Kohorte
  • NerminB
    1.8k
    ovaj kombi je svakodnevnica u bih ligi :sweat:
  • hardek
    11.4k
    Jel postoji veći downgrade ove sezone u HNLu od veznog reda Gorice. Ljudi su spali sa Poze i Pršira na Ognjena Bakića
  • rokikaciga
    16.4k
    Ove sezone pola lige kandidati za ispadanje
    Sva sreca samo 4 idu u Europu
  • bbb medimurje
    5.2k
    Jako jako dobar osijek
  • Jos-Optimus
    12.4k
    Bio je Osijek brutalan i prošle godine u prvom kolu protiv nas, na osnovu tog izdanja sam bio uvjeren da će biti drugi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet