• Hebimir Strašni
    305
    Galešić je podcijenjen,a ne precijenjen
  • Niko1986
    8.1k

Ahahahaha čuj oni bi posudbu…
  • Hebimir Strašni
    305
    To su bili u Rimu na seminaru pa su im oni objasnili kako se radi biznis. Hakala i Đasmin bili gosti predavači
  • Dzoni
    7.2k

Nema šanse, spor i sklon kiksevima. Isto kao Vušković, ako ima šljucu, ne znači da je svjetska klasa stoper.
  • Sajla
    22.5k
    Gotovo svaki igrač pojedinačno se može relativno bezbolno zamijeniti. Ne svaki i ne uvijek, ali nekako može. Ali nije ovo Tezejev brod, ne možeš ih sve maknuti i zadržati istu razinu.
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    McKenna vjv po meni vrijedi vise nego li sto možemo dobiti za njega, ja bi mu dao i novi ugovor pojačani samo da otjeramo zainteresirane, mislim, ako fkt ponude pun k neka ide….
  • CastAway1986
    6.1k
    Jbte legende bi prodale oba naša stopera jer imamo Galešića i Radeljića. Stoperski par rijeke. Stoperski par za konferencijsku ligu. Mi ciljamo na ligu prvaka ljudi.Droljo

A eto Sergi i Mckenna se proslavili lani u Europskoj? Po takvoj logici onda nijedan stoper nam nije dovoljno dobar za Ligu prvaka..
  • DerHerrKool
    1.5k
    Strašno koliko je nas sjebao period pod našmrkanim govnom. Svaki igrač se i dalje gleda kao stupac u excel-u. Naravno da se nemre samo trošiti bez mjere, ali neki igrači donose puno više nego kaj se za njih može dobiti na tržištu. McKenna je jedan od takvih i svi stoperi koje imamo zajedno ne mogu to nadomjestiti. Možda kroz neko vrijeme kad se isprofiliraju novi vođe ove generacije. Do tada je karakter puno vrijedniji od keša.
  • Droljo
    30.5k

Sigurno je prvi stoperski par bliži nivou lige prvaka nego drugi...
  • CastAway1986
    6.1k
    Nitko ne spori to , ali ne treba omalovažavati ni ostale..Hvala Bogu popunjeni smo kvalitetno na stoperskim pozicijama i moze ih se rotirati i u prvenstvu i u Europi ovisno o protivniku..Nikad nisam bio fan Radeljica recimo ali jucer je bio iznenađujuće dobar i samo tako neka nastavi a za neke utakmice je korisniji od Mckenne to je na struci da odluči..Uz njih cetvoricu tu su jos Zebic i Torrente i smatram da smo dobro popunjeni u obrani pa i u slucaju da jedan ode..
  • Orc123
    16.4k
    inace samo stoperi igraju obranu.
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    Prodaja Domingueza i Mckenne samo u slucaju "ponude koja se ne moze odbiti", ali prodaja obojice bilo bi amaterski i neozbiljno i time bi spustili ambicije u Europi ove sezone na minimum. Ok imamo od stopera jos Radeljica, Galesica i Torrentea (?) na kojeg se u biti ozbiljnije ne racuna, a znamo koliko je ovaj stoperski par bio jak posebno u drugom dijelu prosle sezone.
  • NitkoBitan
    37.8k
    Kakve prodaje, zdrijeb u ponedjeljak te pozitivan rezultat u utorak mogu bit signal samo za stopiranje prodaja te daljnje pojacavanje momcadi.
  • scooniepenn
    7.1k
    Nema Mamica, ali navike ostaju. Sve je na prodaju kao sto kaze ona pjesma. Nije frka, laka sala za nadomjestiti. U najmanju ruku kao da nam je McKenna peti stoper u hijerarhiji. Naprosto ne mogu vjerovati sto ovdje citam. Umjesto da gledamo kako se pojacati i osigurati Ligu prvaka i konkurentnost mi bi se jos trebali slabiti prodajuci nositelje. Stvarno za nepovjerovati.
  • Dani Olmić
    2.2k
    ja isto ne shvacam…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.