• Hebimir Strašni
    346
    Galešić je podcijenjen,a ne precijenjen
  • Niko1986
    8.6k

Ahahahaha čuj oni bi posudbu…
  • Hebimir Strašni
    346
    To su bili u Rimu na seminaru pa su im oni objasnili kako se radi biznis. Hakala i Đasmin bili gosti predavači
  • Dzoni
    7.6k

Nema šanse, spor i sklon kiksevima. Isto kao Vušković, ako ima šljucu, ne znači da je svjetska klasa stoper.
  • Sajla
    22.9k
    Gotovo svaki igrač pojedinačno se može relativno bezbolno zamijeniti. Ne svaki i ne uvijek, ali nekako može. Ali nije ovo Tezejev brod, ne možeš ih sve maknuti i zadržati istu razinu.
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    McKenna vjv po meni vrijedi vise nego li sto možemo dobiti za njega, ja bi mu dao i novi ugovor pojačani samo da otjeramo zainteresirane, mislim, ako fkt ponude pun k neka ide….
  • CastAway1986
    6.3k
    Jbte legende bi prodale oba naša stopera jer imamo Galešića i Radeljića. Stoperski par rijeke. Stoperski par za konferencijsku ligu. Mi ciljamo na ligu prvaka ljudi.Droljo

A eto Sergi i Mckenna se proslavili lani u Europskoj? Po takvoj logici onda nijedan stoper nam nije dovoljno dobar za Ligu prvaka..
  • DerHerrKool
    1.7k
    Strašno koliko je nas sjebao period pod našmrkanim govnom. Svaki igrač se i dalje gleda kao stupac u excel-u. Naravno da se nemre samo trošiti bez mjere, ali neki igrači donose puno više nego kaj se za njih može dobiti na tržištu. McKenna je jedan od takvih i svi stoperi koje imamo zajedno ne mogu to nadomjestiti. Možda kroz neko vrijeme kad se isprofiliraju novi vođe ove generacije. Do tada je karakter puno vrijedniji od keša.
  • Droljo
    31.2k

Sigurno je prvi stoperski par bliži nivou lige prvaka nego drugi...
  • CastAway1986
    6.3k
    Nitko ne spori to , ali ne treba omalovažavati ni ostale..Hvala Bogu popunjeni smo kvalitetno na stoperskim pozicijama i moze ih se rotirati i u prvenstvu i u Europi ovisno o protivniku..Nikad nisam bio fan Radeljica recimo ali jucer je bio iznenađujuće dobar i samo tako neka nastavi a za neke utakmice je korisniji od Mckenne to je na struci da odluči..Uz njih cetvoricu tu su jos Zebic i Torrente i smatram da smo dobro popunjeni u obrani pa i u slucaju da jedan ode..
  • Orc123
    16.7k
    inace samo stoperi igraju obranu.
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    Prodaja Domingueza i Mckenne samo u slucaju "ponude koja se ne moze odbiti", ali prodaja obojice bilo bi amaterski i neozbiljno i time bi spustili ambicije u Europi ove sezone na minimum. Ok imamo od stopera jos Radeljica, Galesica i Torrentea (?) na kojeg se u biti ozbiljnije ne racuna, a znamo koliko je ovaj stoperski par bio jak posebno u drugom dijelu prosle sezone.
  • NitkoBitan
    38.4k
    Kakve prodaje, zdrijeb u ponedjeljak te pozitivan rezultat u utorak mogu bit signal samo za stopiranje prodaja te daljnje pojacavanje momcadi.
  • scooniepenn
    7.3k
    Nema Mamica, ali navike ostaju. Sve je na prodaju kao sto kaze ona pjesma. Nije frka, laka sala za nadomjestiti. U najmanju ruku kao da nam je McKenna peti stoper u hijerarhiji. Naprosto ne mogu vjerovati sto ovdje citam. Umjesto da gledamo kako se pojacati i osigurati Ligu prvaka i konkurentnost mi bi se jos trebali slabiti prodajuci nositelje. Stvarno za nepovjerovati.
  • Dani Olmić
    2.3k
    ja isto ne shvacam…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.