• miro
    9.4k
    baš sam jučer razmišljao kako bi od prve HNL utakmice, ali i od svih ljetnih tekmi trebalo složit neki priču, mozda u suradnji i s turistickom zajednicom grada, pa to promovirat. U gradu je puno turista, trebalo bi pogotovo na Kranjci, koja je prakticki u centru grada, osmislit tu neku priču, pa da te prve tekme budu krcate
  • ZgDLions
    1.8k

Ja bi karatanu, da na dan tekme mogu stranci normalno kupiti i zadnja strana neka razglednica, suvenir za uspomenu.
    To bi i ja kupio ponekad za uspomenu.
    Nek je skuplje ko na dan koncerta, samo da je fora.
  • miro
    9.4k
    treba od toga napravit Zagreb Football Classics
  • Crni86
    23.2k
    dobro ali isto tako je da su trenutno u zagrebu godisnji odmori, iduca 2,3 tjedna su kad je Zagreb najvise prazan.

Uz to u 7 dana, 3 domace tekme. Nije ova tekma bas neko mjerilo. Polako, vidjet cemo kraj kolovoza i pocetak rujna kad se grad krene polako punit opet
  • ZgDLions
    1.8k

Znaš ekipu isto ko i ja, natkriveni stadion ne znači da oni mogu naći blizu parking i ne pokisnuti pri dolasku na tekmu.
    Ekipi sve smeta i vrućina i kiša i javni prevoz, govorim za Kranjču.
    Znam ih hrpu koji su proveli djetinjstvo na stadionu i fakat navijaju za Dinamo i uvijek me pitaju kaj sam bil na tekmi, a oni doma na telki gledaju.
    Čude se oni meni i ja njima, još im kupim šal za klinca da imaju i gledaju u to u čudu, ko da je čudo otići u shop i nekaj uzeti.
    Počeli me pitati jel imam koji dres za malog, buraza, tetka…
    Reko imam pun ormar, zena se zali, ali ipak buš si ga sam moral kupiti.
    :lol:
  • Junina
    31
    Apsurdno mi je da ljude koji žive u ZG i koji su kao navijači dinama moraš nagovarati ili animirati da dojdu na stadion (kakav god da je),imam svoja dva sina i ja njima pokušavam usaditi koji je privilegiji da mogu bez problema otići gledati svoj dinamo kad god požele!
  • NerminB
    1.8k
    Kupis godisnju da bi sjedio u kafani i gledao tekmu. Nadam se da se takvi bar zacrvene pred onima sto odvoje vrijeme i novac i predju put da bi dosli na tekmu, a kao sto znamo takvih je jako puno.
  • DrRatoljub
    1.2k
    A mislim, donekle mi je i jasno. Fakat je bilo vruće jučer, a zimi se često smrzneš ko pi.... na stadionu pa trebaju proći tri sata da osjetiš prste na nogama. Ali da se ne moze skupiti barem 8 tisuca ljudi nakon onakvog preokreta u Europi....
    To mi je baš čudno. Neki godišnjaci su na moru, ok. Ali malo je to za prvu tekmu.
  • Plava balada
    291
    Znaš ekipu isto ko i ja, natkriveni stadion ne znači da oni mogu naći blizu parking i ne pokisnuti pri dolasku na tekmu.
    Ekipi sve smeta i vrućina i kiša i javni prevoz, govorim za Kranjču.
    ZgDLions

Zbog takvih se baš i veselim tome kada dođe nova Kranjča jer me baš zanima koji će tad razlozi biti da se nemre doć na tekmu. Tko želi naći izliku uvijek je bude našao...a ovi kaj uz trećinu prodanog stadiona odu u birtiju nekam pored stadiona gledat jer bi nedajbože pare morali potrošit na ulaznicu a ne na tri pive, to mi je fenomen.
  • Gemišt86
    547

Iskreno, iako vec sad neko vrijeme kupujem u shopu i to mi je sve normalnija pojava, ne tako davno sam se sam sebi cudio sto kupujem u sluzbenom shopu i da je mi je to "okej".
    Do tad, samo draskoviceva/ilica/preradoviceva. :rofl:
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Zagreb Football Classicsmiro
    to brendiramo "derbi" s Loxom? :wink:
  • deda
    47.2k
    Kauno danas 1.505

Ukupno 3.901

SD ostalo još 994.

Moja procjena za tekmu: cca. 11.000
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.