• miro
    9.4k
    baš sam jučer razmišljao kako bi od prve HNL utakmice, ali i od svih ljetnih tekmi trebalo složit neki priču, mozda u suradnji i s turistickom zajednicom grada, pa to promovirat. U gradu je puno turista, trebalo bi pogotovo na Kranjci, koja je prakticki u centru grada, osmislit tu neku priču, pa da te prve tekme budu krcate
  • ZgDLions
    1.8k

Ja bi karatanu, da na dan tekme mogu stranci normalno kupiti i zadnja strana neka razglednica, suvenir za uspomenu.
    To bi i ja kupio ponekad za uspomenu.
    Nek je skuplje ko na dan koncerta, samo da je fora.
  • miro
    9.4k
    treba od toga napravit Zagreb Football Classics
  • Crni86
    23.2k
    dobro ali isto tako je da su trenutno u zagrebu godisnji odmori, iduca 2,3 tjedna su kad je Zagreb najvise prazan.

Uz to u 7 dana, 3 domace tekme. Nije ova tekma bas neko mjerilo. Polako, vidjet cemo kraj kolovoza i pocetak rujna kad se grad krene polako punit opet
  • ZgDLions
    1.8k

Znaš ekipu isto ko i ja, natkriveni stadion ne znači da oni mogu naći blizu parking i ne pokisnuti pri dolasku na tekmu.
    Ekipi sve smeta i vrućina i kiša i javni prevoz, govorim za Kranjču.
    Znam ih hrpu koji su proveli djetinjstvo na stadionu i fakat navijaju za Dinamo i uvijek me pitaju kaj sam bil na tekmi, a oni doma na telki gledaju.
    Čude se oni meni i ja njima, još im kupim šal za klinca da imaju i gledaju u to u čudu, ko da je čudo otići u shop i nekaj uzeti.
    Počeli me pitati jel imam koji dres za malog, buraza, tetka…
    Reko imam pun ormar, zena se zali, ali ipak buš si ga sam moral kupiti.
    :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.