• Ludovic IX
    12.3k
    Možda samo trening majice
  • Bosskovitz
    21.2k
    Meni su dresovi odlični, i domaći i gostujući. Da se pričati o detaljima, nisu savršeni, ali miljama ispred onoga kaj je Nike radio. Paška čipka je hrvatska kulturna baština, ne vidim nikakav problem - dapače, mislim da je odlično da kroz nogomet promoviramo i svoju kulturu i povijest.

Ono što mi je iskreno posve sramotno, ali ne mogu reći i nevjerojatno, je to da je službeni ambasador nove kolekcije reprezentacije čovjek koji je istovremeno službeni ambasador Hajduka. Jasno mi je da su ti interesi isprepleteni, ali s brand aspekta to je skandal jer imamo toliko bivših igrača - pa i sadašnjih zaposlenika HNS-a - koji su mogli i trebali biti ambasadori, a oni su uzeli čovjek koji doslovno prima plaću u Hajduku da bi promovirao taj klub.

I očito taj posao radi jako dobro, čim je i reprezentacija postala poligon za tu promociju.
  • Batigol
    192
    moja obitelj nema nista s Pagom pa imaju te"stolnjake" ...pogotovo stariji...

Ne treba uvijek i svugdje traziti"neprijatelja"...
  • Nolifer
    15.6k

Fale mi ti kvadratići na tom dresu, kao i na ostatku opreme prema vidjenom.

Meni ovak djeluje na prvu, kao onaj dres Meksika
  • Dendle71
    512
    Zašto Raquel promovira novu Adidas garnituru? Antiklimaks samo takav!
  • Masto
    2k
    mora nadoknaditi sta mu hajduk nije isplatio pa snima reklame
  • Nine9
    232
    Klošar, ko da mu para fali
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Nije "problem" u čipki jer je s Paga, već u tome da je preslično mexičkom dresu kojeg imaju već dugi niz godina.

Ovaj narativ o Mišković/Kustić teritoriju motiva mi presmiješan...jer po tome bi mogli govoriti da je najpoznatiji primjer glagoljice onaj s Krka, što je također njihovo područje, jelda...a i primarno i dominantno se koristila u primorskim krajevima.

Uglavnom, čipka zbog sličnosti flop, za glagoljicu se nadam da bude top

Rakitić je globalno naš najprepoznatljiviji reprezentativac uz Luku i njegov odabir za manekena je po meni logičan (možda ga je i biral Adidas)...ne treba u svemu biti sektaš jer mi je to u rangu da tovari krenu kenjati zakaj je promo video sa ZG "raketama" (kužite, Rakitić -->> "rakete", veza sjevera i juga...)
  • emilperska
    17.6k
    Paška čipka oko nas se plete..
  • Bosskovitz
    21.2k
    Rakitić je globalno naš najprepoznatljiviji reprezentativac uz Luku i njegov odabir za manekena je po meni logičan (možda ga je i biral Adidas)...ne treba u svemu biti sektaš jer mi je to u rangu da tovari krenu kenjati zakaj je promo video sa ZG "raketama" (kužite, Rakitić -->> "rakete", veza sjevera i juga...)ZrnTSCHeZ

Ne, nije u tom rangu. Nije problem Rakitića ni to za koga je igrao ni to za koga navija, problem je njegova funkcija u ovom sad trenutku: on je službeni ambasador Hajduka, odnosno gdje god se pojavi - tamo predstavlja Hajduk. Ne znam doslovno ni za jedan slučaj da neki nogometni savez u kampanji kao jedinu osobu koristi klupskog ambasadora (k tome još jedini) jednog od klubova iz svoje države.

Ne mogu biti 100% siguran, ali ovo je vrlo vjerojatno prvi put ikada igdje da se to događa.
  • gledatelj
    1.4k
    Domaći mi je dobar i fora je ideja sa glagoljicom, jedino mi je možda previše tih detalja. Vidit ćemo uživo.
    Gostujući mi je predobar, ali nekako nismo prepoznatljivi, fale "kockice" negdje
  • emilperska
    17.6k
    Gdje je domaći dres.
    Vidim samo gostojući koji izgleda kao rezervni Nizozemske.
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k

mogu se složiti oko činjenice formalnog preklapanja funkcije, ali mislim da je realni "sukob interesa" malo izgledan

kao prvo smatram da su HNS i Adidas išli na globalnu prepoznatljivost za promociju kolekcije vođeni time da se stavi novo lice uz hiperexploatiranog Luku.

Netko je stavio link na dres koji se već prodaje u UAE...mislite li da tamo netko Rakitića na bilo koji način povezuje s jajdukom? Ili da će to napraviti netko u Aziji, "amerikama" ili "down under"?
    Ili generalno bilo tko izvan dinamo/jajduk domene gdje god da se pojavi u ulozi ambasadora HR repke?

Ili će ga ipak prepoznati kao bivšeg reprezentativca (te igrača Barcelone, ne tovara)?
    Da li bi ti isti u ovom trenutku prepoznali Baturinu ili Sučića, Stanišića ili Gvardiola? Sumnjam.

Za globalnu vidljivost, izuzev Luke, ne vjerujem da se mogel odabrati prepoznatljiviji nogometaš.

Uz to, pretpostavljam da većini navijača HR repke angažman Rakitića neće biti niti upitan, a kamoli smetati, tek manjem broju onih koji u petak navečer dođu na Max protiv Belupa ili tipkaju o istome ovdje.
  • The Undertaker
    10k
    Nebitno što koga smeta, kolega Boss je u pravu, ne može isti čovjek službeno predstavljati i klub i reprezentaciju. Ako sve završi samo na dresovima, može proći. Sve nadalje je upitno...
  • NerminB
    1.8k
    Ima negdje slika domaceg?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.