• hardek
    11.4k
    Tabinas je igrač kakvih moraš imati 2-3 u klubu. Jeftin a specifičan profil i neće se bunit ako sjedi na klupi. Na osnovu svojih fizikalija može odmorit Valinčića protiv donjeg doma HNL-a pogotovo na Maksimiru.

E sad, ako nemaš Valinčića na raspolaganju a ideš na gostovanje u npr. Varaždin, tu je Galešić da uleti na desnog beka.

Osim toga nitko ne kaže da ne može još napredovat
  • Blueshadow86
    5.3k
    Znači treća opcija koja će igrati kup protiv niželigaša i možda svaku 6-7 utakmicu HNL. Čudo ako skupi više od 7-8 nastupa u sezoni i to protiv niželigaša i ekipa iz donjeg doma HNL-a.vjeko1701

Pa upravo ovo. Sam sebi si dao odgovor.
  • vjeko1701
    27.3k
    To je tebi ozbiljna opcija? Manje od 10 nastupa protiv klubova koji su višestruko slabiji od Dinama?
  • Blueshadow86
    5.3k
    Oprosti, al stvarno nemam volje cijediti ovu raspravu oko Tabinasa. Rekao sam svoje, možda griješim, a možda i ne, vidjet ćemo. Miljama sam daleko od nekog nogometnog eksperta ili slično, ali moje oči dobro vide o kakvom se igraču TRENUTNO radi. A ja prvi želim da napreduje i da me razuvjeri po svim pitanjima.
  • vjeko1701
    27.3k
    Al kaj ti očekuješ da on postane? Il bolje rečeno kakve igrače očekuješ da imamo kao 3. opcije?

Jeftnin? Da.
    Dovoljno mlad da ne nešto i zaradi? Da.
    Dovoljno dobar protiv niželigaša i donjeg doma HNL-a? Po meni da.
    Omogućuje da ne gušimo razvoj nekom klincu sjedenjem na klupi? Da.
    Dal zasad pristojno odrađuje svoju ulogu? Da.

Ja osobno od Tabinasa ne očekujem da ikada postane opcija za prvih 11. Ne moraju ni svi to postati.
  • crophantom
    6k
    Neznam kaj očekujete od lika.
    Odigrao je skroz solidno i pokazao da moze odmoriti beka kad igramo kup i protiv ovih HNL poluekipa kao sto su Rudes/Slaven/Gorica.
    Imao je grešaka, a imao je i jako dobrih čitanja igre, oduzetih lopti, par puta se dobro ubacio, ono kad je na kraju akcije Arber dobio loptu i pucao je baš Tabinas pod pritiskom između tri igraca Slavena lijepo provukao loptu do ne sjećam se koga, ali došla je na kraju preko Belje i Kače do Arbera.

Ja fakat neznam kaj se vise očekuje od lika koji ce pokorno sijediti na klupi bez da zucne, a uskočiti kad treba protiv HNL boranije, a košta nas valjda ko set zamjenskih guma za Q8.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.