• Georginho
    624
    Valinčića se ove jeseni ne smije prodati, šta god menadžer izvodio. Adekvatne zamjene jednostavno nemamo, a fokus dovođenja novih igrača je na drugim pozicijama.
  • scooniepenn
    7.1k

Ako su mu anticipacija i postavljanje bas vrhunski moze to u dobrom dijelu kompenzirati. No, stojim pri tome da nama nasusno treba motorike i brzine u vezi pa to vrijedi i za zamjensku 6-icu. Da mu je CV odlican nas i nije, no vidjet cemo prvo hoce li doci pa ako dodje koja je decko razina.
  • ZgDLions
    1.8k
    Ne placem od sreće kaj je rus, nisam bio oduševljen ni židovom, a ne bi bio ni palestincem ni srbinom.
    Nije to kaj me brine, nego kaj nije Zvone na članskom najavljivao neku mladu šesticu koja za početak ide u drugu i ozbiljno se na njega računa?
    Ak je tako ovaj koji nije da je top kapitalac dolazi na četverogodišnji ugovor.
    Da nije novi Perić u nastajanju, ko bu njega htio ak podbaci, Ljubičić i Villar se nisu snašli, ali je bilo potencijala za rješavanje.
    Bilo bi super da upali, ali malo sam skeptičan.
    Znam, zabio je tri komada na jednoj tekmi, a nije da ni Anderson Costa nije ni jedan metnul, pa svi znamo rasplet priče.
  • Olmic
    5.8k
    nego kaj nije Zvone na članskomZgDLions

Fuzy taylor je to
  • ZgDLions
    1.8k

Nije mi se dalo tražiti, ali dosta je pričao kao o nekom projektu, pa mi je čudno da rus dobiva četverogodisnji, a Zvone je rekao da baš i nemamo love za silne pokušaje pogodaka za igrače.
    Bumo vidjeli, držim fige.
  • Orc123
    16.4k
    pa to je govorio o mladom Gancu a ne o ovom rusu koji dolazi.
  • ZgDLions
    1.8k

Znam, samo mi nije baš jasan onda status rusa i dugoročnog ugovora.
    Ja bi bacio na kartu Fuzya, pa ak upali bude i love od transfera, ovaj mi se ne čini ko projekt, ali nebum više davil.
  • Danko
    3.4k
    A gdje je uopće taj ganac?
  • Fan
    2.5k
    Vau, složio je jednu šansu i fulao volej pa pogodio vratnicu. Orša nije onaj stari i pitanje je kakav će biti. S loptom u nogama na postavljenu obranu je Hoxha korisnijiMr Anderson

Problem je u tome što za Hoxhu već u velikom nizu utakmica znamo koje su mu snage, a koje slabosti. I kad nije u formi, kao sada, slabosti puno više dolaze do izražaja i mi smo onda na toj strani sterilni. Za Oršu znamo da nije onaj stari, godine uzimaju danak, jedini je pitanje može li barem dignuti nivo igre na zadovoljavajuću razinu da bude koristan u jačim tekmama, a to jedino možemo znat tako da mu dajemo minute. Ako smo došli do toga da ga ne možemo čekat, onda jbg, treba nam tu kapitalac i prodat Hoxhu.
  • Fan
    2.5k
    A gdje je uopće taj ganac?Danko

Pa u Dinamu B jbt...
  • crophantom
    6k
    Ja bi bacio na kartu Fuzya, pa ak upali bude i love od transfera, ovaj mi se ne čini ko projekt, ali nebum više davil.ZgDLions

Uci 100. Sezonu u nizu s Miškom kao jedinom šesticom i lijepim željama da Ganac postane igrac koji ga može mijenjati bi bio teški kriminal.

Treba netko ko može i mijenjati Mišića i igrati uz njega po potrebi, imati cemo 50+ utakmica ove sezone. Neznam jel to ovaj Rus jer ga nisam u životu gledao, al valjda je neko procijenio da je.

A i ne treba svaki igrač biti projekt pobogu, nismo import export firma :sweat: nismo nekaj zaradili baš ni na KTCu, ni Riletu.
  • Mr Anderson
    21.1k
    Jeli uopće taj Ganac stigao? Bio je neki problem s vizom ili papirima saveza, ne sjećam se točno. Daleko je taj još od prve ekipe. Treba uzeti Rusa.
  • Kami
    35
    Bez ljutnje ali veliš da si malo skeptičan, a pitaš se da možda čovjek nebi postao novi Perić. :wink:
    Polako, ajmo pričekat da čovjek potpiše za nas.
  • ZgDLions
    1.8k

Rekao sam da nebum više davil, otkupa ni nekog interesa nema, ajmo dve godine probat ili neka klauzula, broj tekmi, golovi…
    Pod stresom sam od prošlog sportskog.
    :lol:
  • Profesor Baltazar
    152
    Ganac nije došao, dolazi tijekom kolovoza jer tek tada počinje prijelazni rok u Gani. On se treba nametnut najprije u B ekipi pa možemo dalje pričat.
    Svest se na Mišića i Ganca nije dovoljno. Ljudi moji igramo Europu, to nije dovoljno i zato podržavam dolazak tog Rusa. Relativno iskusan, a opet u najboljim nogometnim godinama.
    Nemoje sudit na račun HNLa jer je liga nikad slabija i kada imamo.pristup možemo odraditi i sa većim dijelom rezervi. Europa je nešto sasvim drugo i već smo mogli vidjet u ovih tjedan dana sto je Europa i koliko muke treba da bi se dobilo nekog europskog predstavnika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.