• Fan
    2.5k
    ha gle, ispao je i WHU iz engleske lige, pa se brdo klubova iz PLa otimaju za njihove igrače...
  • Omake
    19.5k
    Šibenik je isto dao Pozu, Kavelja i onog Morrisona koji ove sezone igra dobro u MLSu
  • The Undertaker
    10k
    Nedavno smo usvojili nekakav etički kodeks. Tamo piše kakav klub želimo biti. Ako nekomu smeta Rus u klubu onda nije problem u klubu već u dotičnom.
  • ShanKu
    2.3k
    Mislio sam pitat jesmo imali ikad Rusa u Dinamu, ali po komentarima se da procjenit - nismo :sweat:
  • Zg123
    4.1k
    Daj Zvone potpisi nekog Palestinca da ovi veliki moralisti ne mjaucu vise
  • Orc123
    16.3k
    Jbt, ja cu se raniti, s kakvim bedastocama se vi zamarate.
  • CastAway1986
    6k
    Daj Zvone potpisi nekog Palestinca da ovi veliki moralisti ne mjaucu visZg123

Evo moze ovaj :lol: ,lani zabio 16 komada za rumunjsku Craiovu

https://www.transfermarkt.com/assad-al-hamlawi/profil/spieler/518451
  • Sajla
    22.5k
    Covjek.koji 24 godine slusa istu propagandu.
    Istina nije u nekoj zabiti, ali cijeli njegov zivot je 1 drzava, 1 vladar, 1 razmisljanje.
    Dinaminjo

Zvuči skoro kao opis nekog od ljudi koji su rođeni u Jugi, polagali zakletve Titu kod primanja u pionire i omladince, prošli JNA... A ipak uzeli oružje u uniformi HV.
    Nemojte brzati sa zaključcima.
  • marcio amoroso
    52.5k
    Dečki držite se teme. Ako nemate šta napisati na temi mogućeg transfera igrača, ponavljam igrača onda i ne pišite.
  • ZG plavi 01
    505
    to jest tvoje i svacije legitimno pravo da ne zelite nekoga u klubu. Ali defitinitivno smatram da je glupo i nisko gledati ljude striktno kroz prizmu nacionalnosti. Nitko nije birao di ce se roditi. U Hrvatskoj ima Rusa koji tu zive i navijaju za Dinamo. Ima i Srba i Muslimana i crnaca itd. Ne treba generalizirati. Da mi znamo da je taj lik neki veliki podrzavatelj Putina to je druga prica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.