• Zagi
    18.6k
    Koliko god guram malog Mikića već dvije godine ako je struka procjenila da će mu bolje doći 6-12 mjeseci u dinamo 2 , treba to poštovati.
    Nije mali bez mana ako ćemo realno, a u struci nam vise nisu Lolek i Bolek nego malo ozbiljnija ekipa.

Nema ih smisla konstantno postavljati jednog protiv drugog.
    Kroz 6 mjeseci ćemo biti pametniji, a do tada nek svaki igra što bolje.
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Bogom dana brzina, za lakše HNL protivnike solidna rotacija, a kao da ima još prostora za napredak. Možda novi Moharrami za ekipu.
  • Orc123
    16.4k
    Puno price za nista. Kad se sve zbroji i oduzme sasvim solidna utakmica jucer i on je sasvim solidna zamjena za Valincica!
  • deda
    47.2k
    Moram nažalost reći izuzetno loše reakcije pod pritiskom i u izlasku s loptom. Taman za HNL. Ništa više od toga zasad.
  • Ljubo
    1.4k
    Nema dovoljno kvalitetnu tehniku sa loptom za ista vise od HNLa, ali dobro je da svojim fizikalijama može poslužiti kao solidna 2 opcija.
  • Dudu
    3.3k
    Stavit ga u Slaven, bio bi zamjena Krušelju.
  • Noel
    22.8k
    Moram nažalost reći izuzetno loše reakcije pod pritiskom i u izlasku s loptom. Taman za HNL. Ništa više od toga zasaddeda

Ako Tabinas ima loše reakcije pod pritiskom i u izlasku sa loptom onda je Bruno Goda nemoguće,nestvarno i neopisivo loš u istim tim segmentima igre
  • deda
    47.2k
    Ne slažemo se
  • Mr Anderson
    21.1k
    Goda je Cafu za Tabinasa.
  • ZgDLions
    1.8k
    Na strani Tabinasa.
    Za tu lovu, super, par puta kad su imali kontru brzo sustigao svog igrača, neloš prodor, centaršut.. meni zadovoljavajući.
    Nemremo na svim pozicijama imati poduplani top, nemamo tih para, Tabinas na dobrom tragu kaj trebamo, jeftin i upotrebljiv.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Tabinas je Kastrati s radnim navikama. Ljirim nikad nije igrac postao jer se nije trudio, Bismarck je dobar test koliko se igraca moze ispravit u ovim godinama. Ja sam sinoc najzadovoljniji s nastupom bekova. Decki su bili prodorni i nismo primili gol. Zapravo najbolje prilike Slavena su bile nakon nonsalantne reakcije Galesica.
    Mi igrace odmaramo kroz HNL, a Bismarck to moze osim mozda Rijeke i Hajduka, ali u derbijima ionak odmora nema..
    Mislim da je realno pratit ove sezone napredak Mikica i Tabinasa i da slijedece Valincic ode. Ako Tabinas ne napreduje dovoljno uvijek se za njega moze nest dobit i trazit dalje, pa i Kastrati je unovcen.
  • Blueshadow86
    5.3k
    Tabinas još puno žganaca treba jesti. Ima brzinu, ali ne treba nam atletičar nego nogometaš. Kalibar je igrača za 3. opciju na desnom beku i to mu je za sada plafon. Ne smije nikako dojučerašnji igrač Vukovara biti ozbiljna opcija u ovakvom Dinamu.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Ne kuzim ovu argumentaciju dojucerasnji igrac Vukovara, pa skoro svi igraci su nam dojucerasnji igraci ovog ili onog.. Ili je dobar ili nije dobar, a to iz kojeg kluba dolazi nije nikakva argumentacija.
    Mi smo prosle sezone zarezali u kaos zbog previse igraca slicnih kvaliteta koji su zeljeli igrat u prvoj. Sada imamo opcije s klupe koje jos ne stenju i svjesni su svojih limita.
    Kazem, opet, decko suti i radi, ne kosta puno i ne znam ima li gdje utakmica da nas je kostao bodova? Zasada to izgleda dobro, on solidnu statistiku ima i kad nademo bolju opciju ne bi trebao bit problem razrijesit situaciju na obostrano zadovoljstvo.
  • Blueshadow86
    5.3k
    Ne znam zašto si se uhvatio samo konstatacije na spomen Vukovara? Ne radi se isključivo o tome da je došao iz Vukovara. Ne znam šta nije jasno u mom komentaru. Trenutno nije igrač za Dinamo i treba još puno raditi (žganaca jesti) i možda u budućnosti nešto i bude od njega. Fizikalije ima i to je sve, a to je nažalost premalo za biti ozbiljna opcija u ovakvom Dinamu.
  • vjeko1701
    27.3k
    Al kaj znači ozbiljna opcija?

Prva opcija je Valinčić. Druga opcija je Galešić. Tabinas je opcija samo kada ne može Valinčić (umor, kartoni, ozlijeda) a Gale igra stopera ili također ne može (umor, kartoni, ozlijeda).

Znači treća opcija koja će igrati kup protiv niželigaša i možda svaku 6-7 utakmicu HNL. Čudo ako skupi više od 7-8 nastupa u sezoni i to protiv niželigaša i ekipa iz donjeg doma HNL-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.