• Masto
    2k
    nije ni topic nista bolji bio, meni je bolji kad ulazi s klupe
  • Profesor Baltazar
    143
    Barem su mu ubačaji ok, ima dosta dobar centaršut. Iskoristiv je, ima brzinu.
  • NekiTamo
    10
    Ja onda nisam dobro vidio ako su mu centaršutevi korisni. Od Thuna do danas ja nisam vidio niti jedan da je bio kako treba, možda mi se omaklo. A brzina to definitino jedino što i ima sad. Opet da se ogradim, bolest koju je zadobio je zajebana i razumijem, ali jednostavno do zime ako ne proradi ne vidim ga u Dinamu niti u rotaciji..
  • Crni86
    23.2k
    Tako je, svaki put kada nekome padne forma, updane u krizu ili se ozlijedi ga treba brze bolje prodat.
  • i more je plavo
    1.3k
    I ovaj je strgal ligamente, nadam se da je zato i zapeo u razvoju.
    Ako ne traži veliku plaču nego šansu za razvoj karijere, dobrodošel je, jer on Mišku za sada može samo torbu nositi i kopačke čistit, ali mislim da smo več dopeljali nekog mladog Malijca ili tam iz susjedstva koji je trebal biti zadužen za to.
    Mislim da je Rus više pokušaj nego gotovo rješenje.
  • rokikaciga
    16.4k
    I ovaj je strgal ligamentei more je plavo

Kravtsov? Nije ih potrgao, istegnuo ih je. Ogromna razlika.
  • Mr Anderson
    21.1k
    Hoxha je u ove dvije utakmice pokazao puno više od Orše. I u utorak će se ovi stati u niski blok, Hoxha je tu korisniji.
  • Dinaminjo
    2.3k

Hoxha je zeznuo cistu sansu koju su mu slozili

Orsa je imao odlicnu loptu za Lisicu i pogofio je vratnicu.
  • Mr Anderson
    21.1k
    Vau, složio je jednu šansu i fulao volej pa pogodio vratnicu. Orša nije onaj stari i pitanje je kakav će biti. S loptom u nogama na postavljenu obranu je Hoxha korisniji.
  • i more je plavo
    1.3k
    Nemam pojma, ali od sredine 2024. Je 2x bio po 3 mjeseca ozljeđen i nakon toga uglavnom ulazio (valjda se polako vracao) ali nije se bas naigral, sad jel to zbog ozljede ili je taj Sochi bio pun klase pa nije bilo mjesta za njega, to ne znam, ali sam siguran da bu trebalo puno strpljenja za tog decka.
    Siguran sam da duuugo nebu ulazil da odmori Miška osim kod 3:0 za nas.
  • Dinaminjo
    2.3k

Na postavljenu obranu u niskom bloku gdje ima malo prostora je Hoxha poprilicno limitiran, ali off topic

Ja se ne bij zalio kad bismo ga prodali
  • CastAway1986
    6k
    Lisica nakon bolesti trebao je na transfer listuNekiTamo

Bravo ,ajmo svakog igraca koji je bolestan ili ozljeđen prodati ili jos bolje raskinuti ugovor..Kakve nebuloze se ovdje daju procitati nakon 3 utakmice u novoj sezoni
  • Dinaminjo
    2.3k
    a ti bi trebao na put sa ban tours
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.