• criticus
    8.9k
    Rosi je radio u stožeru Siniše Oreščanina mislim. Neznam koliko dugo i jel još. Al mislim da je u hajduku s njim bio.
  • tigric
    1.3k
    bio pomocni orescaninu, nesto malo i karoglanu. kasnije pomocni u istri, u19 i nesretna epizoda u propalim domzalama
  • Danko
    3.4k
    Rosi je bio sjajan i u analizama utakmica svjetskog prvenstva.
  • markoli
    2.2k
    Kviz na Sporcle - pogodi se Dinamove europske protivnike u povijesti:
    https://shorturl.at/VGcNo
  • criticus
    8.9k
    Službeno, Rijeka igra u četvrtak, 6.8. u 20:45.
    Mi igramo uzvrat u utorak, 11.8. u 19.

99% je da će utakmica drugog kola biti odgođena osim ako HNS ne zakine brutalno jednu od ekipa. Mislim da je odgoda bolja za Rijeku, ali što je tu je.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    132 jer sam isao kao idiot random gadat :rofl: i onda pred kraj si mislim pa mogao sam pogodit barem ove novije
  • Keyser Soze
    20.5k
    Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između GNK Dinamo i HNK Rijeka odgođena je zbog europskih obveza klubova.

O novom terminu odigravanja utakmice odlučit će se naknadno.
  • NKDZ86
    9k
    Hvala lijepa.
  • Facke
    8.5k
    I druge ekipe moraju igrati v kratkem vremenu. Ta otkazivanja su mene glupost nad gluposti. Al sad bum opet dobil po njuske. :smirk:

Al dobre razmaki si mali tak da razmen zake.
  • Dzoni
    7.1k

15 min je malo premalo po meni za kviz gdje ima 213 bodova ajmo reći. Da je 20 bi bilo bolje po meni.
  • Sajla
    22.5k
    preselio sam ti komentar iz teme o transferima.
    Znači, misliš da je trebalo ostati u tom terminu? Ili da se pomakne na nedjelju? Da Rijeka igra u četvrtak i subotu ili da mi igramo u nedjelju i utorak?
  • Efes Pilsen
    16.5k
    tesko je neke i pogodit kako se pise... Grasshoppers, Dynamo Kyiv, Myitiland ni sad ne znam napisat :rofl:
  • DerHerrKool
    1.5k

Mi smo trebali igrat u srijedu i ovo odradit u nedjelju i svi sretni

da Rijeka igra u srijeduhardek
    Ili to
  • hardek
    11.3k
    Jedino kako se ova utakmica mogla odigrat je da se zatražilo od Uefe da Rijeka igra u srijedu. Vidim da neke ekipe igraju kvale za Europsku i Konf ligu srijedom pa ne znam da li se tu probalo šta napravit
  • Facke
    8.5k

Ha glej, ja razmem zake se otkazale zbog gustoce termina ali jedva sam cekal da sezona i HNL pocu i odma se tekma otkaze. Te me male pika. Trebale je ostati tak kak je bile. Nami vise odgovara al bi gospon Miske napravil pravi sou. :grin:

Al odgovara te nami i nimi. Moreme se odmoriti. Ali necu onda videti da nakon 70 minot fizicki padneme da nemreme nis.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.