• Dzoni
    7.1k

Na kraju mi je čak i dosta bilo 15 min, solidnih 205
  • Chempers
    1.4k

Fora, al spelling jebe. Midtjylland mi uopće nije htjelo prihvatiti, Helsinki umjesto HJK, Balkani sa jednim l umjesto dva. Chernomorets umjesto Chornomorets...samo par primjera
  • Jurki
    27.1k
    Nama bi vise pasalo da igramo utakmicu s Rijekom jer pretpostavljam (pretpostavka je majka svih zajeba) da bumo nabili ove fejk košarkaše s vise golova razlike i da cemo imati cistu situaciju pred uzvrat.
    Rijeka s druge strane ima mrsav roster i morali bi protiv nas izrotirati valjda 2/3 sastava koji bi mogli pomesti na terenu s pol gasa... a ovi bi siroteki popadali po terenu od umora.

Ajd valjda u Savezu misle da je to za dobrobit domaceg baluna pa su odgodili utakmicu.

Nema veze, nabijemo ih za tjedan dana ili za par mjeseci.. svejedno.
  • Dzoni
    7.1k
    Svejedno, 90 min profesionalnog nogometa je velik izazov, tko god da je protivnik. Bezvezan mi je argument protiv odgoda "čudno izgleda tablica". Kako vam nije čudna u PL kad se odgađaju radi FA kupa utakmice. Jednako je neregularno prvenstvo kada se igraju 3 utakmice u 6 dana kao i utakmice par mjeseci nakon originalnog termina
  • Dinaminjo
    2.3k
    Kuglice su tako odlucile
  • Ljubo
    1.4k
    mislim da stvarno nebi bilo fer prema igračima, nisu roboti.
  • Do kraja2023
    442

Meni je bas ovo zadnje kaj si napisal najgore. Poznavajuci nas savez i brigu o ligi tu tekmu cemo igrat tek iduce godine.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Sta nije da ne moze srijeda zbog UEFA Superkupa?
  • Jurki
    27.1k
    pa jedino ce tad i biti slobodni termini.
    Nakon kaj kvale zavrse, krece ligaska faza, reprezentativna stanka, utakmice srijeda/subota, kup i tak ukrug do Bozica.

Ni nema slobodnog termina do kraja godine.
  • Do kraja2023
    442

Pa kaj nije lakse remio zmajenit kolo ili dio kola di smo mi i rijecani.
    Primjer kaj da mi igramo ligu prvaka a tovari,rijecani i varazdinci conferenc ligu, svaka nasa tekma u utorak bi morali odgodit ak bi igrali s njima,u teoriji moze se desit tri odgode a i ovak nemas termina.
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    99% je da ce se ta tekma odigrati prije pocetka drugog dijela sezone kao sto inace bude u hnlu kad se odgodi neka tekma, proslu sezonu se Istra-Rijeka odgodila za prvi mjesec, a onih prvih 20 minuta se igralo krajem studenog ako se dobro sjecam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.