• Zagi
    18.6k
    Nema svrhe ga staviti u lokomotivu kao čavlinu i bude brutala zato što mu pucaju 29 puta po golu u tekmi i on skine 26 lopti a 3 gola dobije.Droljo

Ne bih se baš slozio da je to bilo loše iskustvo za Čavlinu, upravo suprotno.

Ako ti je zadatak obraniti 2-3 šuta po tekmi, nije li radi vjezbe bolje da ti pucaju 30 puta?
    A naša navijačka precepcija njegovih predstava u Loksi je ionak potpuno nebitna.

To kaj ja ili ti gledamo Loksinu tekmu i pohvalimo Čavlinu... na kraju krajeva ,koga briga?
  • Droljo
    30.4k

To ga je isprofiliralo u golmana za slaven ili baš tu lokomotivu.
  • Zagi
    18.6k
    Da, ne slazem se sa tom tezom.
    Ako ga je puno udaraca na gol isprofiliralo za manje klubove, za veće bi ga kaj -malo udaraca?
    Za najveće, kaj onda - godišnji je najbolji trening?

To kaj on gubi fokus nije vezano sa time kaj ga puno udaraca drzi našpananim.
    Čavlina je isti taj problem imao u juniorima, gdje ti protivnici ne pređu centar većinu tekmi.
  • vjeko1701
    27.2k
    Ako ti je zadatak obraniti 2-3 šuta po tekmi, nije li radi vjezbe bolje da ti pucaju 30 puta?Zagi

Puno je to drugačije. Nema psihološki teže utakmice od one koju na golu 99% vremena samo promatraš al u ovih 1% je razlika između pobjede ili poraza to da skineš nekog zicera.

Kad ti je ekipa pod napadom, kad si ti na instinktu i adrenalinu i punom fokusu, refleksi su brži, nema razmišljanja, zagrijan si.
  • Zagi
    18.6k
    Puno je to drugačije. Nema psihološki teže utakmice od one koju na golu 99% vremena samo promatraš al u ovih 1% je razlika između pobjede ili poraza to da skineš nekog zicera.vjeko1701
    Imaš ti kakav dokaz za sve ovo ili samo ovako, trust me bro?

To kaj on gubi fokus nije vezano sa time kaj ga puno udaraca drzi našpananim.
    Čavlina je isti taj problem imao u juniorima, gdje ti protivnici ne pređu centar većinu tekmi.
    Zagi
  • vjeko1701
    27.2k
    Možda višegodišnje osobno iskustvo? Trebam priložiti neke snimke?
  • Zagi
    18.6k
    Dovoljan je zapis prije tekmi i rang natjecanja.
  • vjeko1701
    27.2k
    Nisi te sreće da dajem osobne podatke.
  • Zagi
    18.6k
    Dakle trust me bro, jasno.
  • Droljo
    30.4k

A tvoji dokazi su?
  • vjeko1701
    27.2k
    auuuu ajmo burazeKujtim Shalla

Ti već dobivaš moje snimke u inbox, ne trebaš ovako žicat još :D
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    pa i kažem za ostale buraz, da te nije koljeno sjebalo meni nikad tražili golmana , Al jebiga sad ih barem treniraš:wink:
  • Zagi
    18.6k
    A tvoji dokazi su?Droljo
    Za kaj, gubitak fokusa u juniorima?
    Gledanje tih tekmi i razgovor sa trenerima vratara baš na tu temu i tog igrača.

Ne ,nisam branio po nekim zupanijskim ligama niti bi me to kvalificiralo za tu procjenu. Ako to pitaš.
  • Paggini
    93.3k
    Od sad očekujem da će svatko svoje mišljenje o igračima potkrijepiti sa zapisnicima i youtube kompilacijama svojih skills and tricks.

Također, za mišljenje o filmovima očekujem da mi pošaljete svoj snimljeni film
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.