• Paggini
    93.3k
    Jedino se trebaju sramiti ljudi koji su Livija brže-bolje osudiliJos-Optimus

Isti oni koji su ga držali kao infalibilnog deiteta su ga iznapadali jer je Tironi napisao nešto a isti ti će lajati koliko je nepogrešiv sad kad dođe i isti ti će ga tjerat iz Dinama nakon dva zaredana kiksa i da treba netko bolji.

Uvijek isti ciklus instantne ljubavi i instantne mržnje, ali to je valjda taj navijački impuls
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Bolji je u svemu, pogotovo u igri nogom.
  • IceMan
    4.2k

I ja sam isto za Zelenog opciju broj dva, ili neko već drugi.

Ako sad ne vjerujem Ivanima, kak ću im onda ak se nedaj Bog ozlijedi Livi ili nešto treće.

I u drugog golmana moram vjerovati.

A što je s onim mladim Slovencom Žnuderlom koji je lani stigao, nisam ispratio? Di je on točno, jel posuđen ili?
  • ElDorado
    12.8k
    I sad Ničota opet objavi tekst valjda kao damage control u kojem opet napiše sijaset idiotarija. Inace mislim da Filipovic i Nevistic nisu psihicki zreli biti golmani Dinama. Prodao bi ih i doveo Zeleniku za drugog golmana
  • CerealKiller
    604
    Kako znaš? Jel to negdje javno izjavio ili je tebi to osobno rekao?
  • Sajla
    22.4k
    A što je s onim mladim Slovencom Žnuderlom koji je lani stigao, nisam ispratio? Di je on točno, jel posuđen ili?IceMan

branio za drugu momčad u prijateljskoj protiv Zagorca iz Krapine jučer. ako se pokaže u drugoj momčadi, imat će budućnost u klubu.
  • Ludovic IX
    12.3k
    jako je malo golmana tipa buffon, casillas, donnaruma koji sa 18-19 mogu u žrvanj i da prežive. Zapravo samo top top golmani. Većina onih koji sa 18 udju u prvu ekipu, popise par glupih golova i nestanu. Neki se vrate (šemper) ali većina završi u slabijim ligama
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    kako smo prošli,jel iko gledao ? Dani jel igrao ista
  • ElDorado
    12.8k
    to ne igra Dani nego buraz mu
  • Keyser Soze
    20.4k
    Slobodno pogledaj njegovu izjavu na dodjeli nagrada za HNL. Ne znam je li se zajebavao, ali ako stvarno ima takvo mišljenje o sebi onda je u zabludi.
  • Sajla
    22.4k
    nisam ni mislio da sljedeće sezone može uzeti jedinicu u prvoj ekipi. toliki optimist nisam :) ali ako pokaže nešto u drugoj ligi i da će se moći s njim računati, onda mu treba pronaći klub gdje će biti prva opcija pa ga tamo posuditi ili prodati s pravom prvokupa i otkupnom klauzulom. a onda se možda i vrati kad do kraja stasa.

dobili 4:1 nakon što smo gubili. ima tu više o utakmici. a je li igrao Dani ili njegov brat - ne znam, piše samo Rodriguez Crespo :)
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/928315
  • Orc123
    16.3k
    brat brat
  • Droljo
    30.4k
    onda mu treba pronaći klub gdje će biti prva opcija pa ga tamo posuditiSajla

Ali to mora biti ozbiljna ekipa koja igra nogomet. Nema svrhe ga staviti u lokomotivu kao čavlinu i bude brutala zato što mu pucaju 29 puta po golu u tekmi i on skine 26 lopti a 3 gola dobije. U dinamu imaš za obranit 1 zicer i 2 lakše lopte po utakmici. I to je to.
  • Zagi
    18.6k
    Nego, Antonio Rajić? Koji je plan sa njim?
  • Paggini
    93.3k
    Kao što smo već ovdje pričali, golmana ne bih nikad razvijao, osim ako je baš neki izvanredni talent. Nemamo mi ni strpljenja, niti je to pozicija koja je spremna na zajebavanje i čekanje, niti mi te golmane možemo prodati za ne znam kakve novce, pa za jednog Livakovića smo jedva nagrecali 6 milijuna.

Tu bih uvijek imao razvijenog, dokazanog golmana, nisu skupi na tržištu i stvarno ih se može relativno lako naći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.