• Nolifer
    15.6k

Plus nam uvališe Nevu i riješili se, a mi ga se nemremo riješiti
  • Crni86
    23.1k
    One najuspjesnije europske sezone u zadnjih 10 godina smo upravo imali kad smo imali igrace koji su dobivali te druge lopte. Pod Bjelicom nam je upravo to bio forte, pa i one sezone pod Krznarom

Za ovaj nogomet gdje mi zelimo ganjat intezitet nam je prijeko potreban takav vezni igrac. Olaksat cemo si kontrolu utakmica i donijet ce stabilnost momcadi. Smanjit ce se panika i pritisak na zadnju liniju.

Klasna osmica i golman i mi imamo ekipu koja bi se u europi mogla okej potuc.
  • Jos-Optimus
    12.3k
    baš sad epski promašaj...unatoč tome što je pao - on nam je donio naslov i LP senzacionalnom izvedbom protiv Qarabaga u Maksimiru
  • Fan
    2.5k
    Ma dobro, po Nevi se sad u zadnjih par upisa sere baš bezveze, valjda jer je ljudima drago pljunut koji put po ovim debosima iz prijašnjih uprava na koje se ja ne bih vraćao.
    Ako me pamćenje služi, u Varaždinu i Rijeci je branio baš vrhunski. Jasno da TM nije mjerodavno, ali tada je i ondje vrijedio 3m eura. Mi smo očekivali da će Livi otić to ljeto i išli smo odmah po drugog golmana, koji je btw imao još 4 godine ugovora s Rijekom, i platili ga, PO MOM MIŠLJENJU, onoliko koliko je tada vrijedio, zbog odlične 2 HNL sezone i velik budući potencijal.
    Bi li mu karijera bila drukčija da je Livi otišao to ljeto ili ne, nećemo nikad znati, al eto, jasno je da taj novac nije opravdao.
  • Keyser Soze
    20.4k
    Rano jutro, pola šest, svakog jutra putuje... Ne, nije bilo tako rano, niti je itko poput Milene iz pjesme Novih fosila nigdje otputovao. Ali bilo je refrena u Maksimiru u prijepodnevnim satima srijede. Predsjednik Zvone Boban sazvao je sastanak igrača i stručnog stožera na čijem je čelu Mario Kovačević. Nije bilo povišenih tonova koji su se mogli čuti u susjednim prostorijama, ali bilo je britko i jasno. Onako kako to predsjednik kluba već zna iskomunicirati.
  • Jurki
    27k
    Nevistic je imao doslovno u karijeri dobre 2 sezone sve skupa.
    Sezona u Vzu na posudbi, jesen u Rijeci prije nego kaj smo ga mi kupili i jedno proljece 23/24 kad smo uzeli naslov.
    Ostalo je tragedija od njegovih predstava.
    Dal bi mu karijera isla u boljem smjeru.. da smo to ljeto prodali Livija.. sumnjam.
    Cim je potpisal jaci ugovor kod nas.. vise ga je zanimalo kad mu brico ima termin za šišanje nego nogomet.
    Lik izjavi da ga nogomet ne zanima.. koji je to kurac za nogometasa koji ni ne pogleda kaj i kak rade njegovi kolege koji brane u jacim ligama i imaju teze zadatke.
  • njurci10
    613
    Ne znam jel samo ja tako vidim, ali
    Da Domingueza ubacila na 6, Galesics umjesto Dimingueza, dobio si vrhunsku 6 koja ima viziju i zatvara prostor, a nisi izgubio u obrani jer je i Gale vrhunski.
  • mrnatural07
    14
    Ove godine je put u ligasku fazu LP nikad laksi. Puno "velikih" imena koja su uvijek prisutna u ovoj fazi "champions path"-a nije osvojilo naslov prosle godine, i umjesto njih su usli na papiru znatno slabija imena.
    Evo po državama koje igraju kvalifikacije, neka od "velikih" imena koji nisu "unutra" a umjesto njih su usli znatno slabiji:

Bodo (usao Viking)
    Copenhagen, Midtylland (usao AGF)
    Basel, Young Boys (usao Thun)
    Djurgarden, Malmo (usao Mjalby)
    Ferencvaros (usao Gyor)
    Ludogorets (usao Levski)
    Qarabag (usao Sabah)
    Sherrif (usao Petrocub)

Samo fun fact, jer se na prvu cini dosta laksi put na papiru do grupe
  • Roky
    134
    Nista tu nije lako da su slabi oni toliko ne bi uspjeli osvojit prvenstvo
  • Profesor Baltazar
    137
    Po imenima se čini lakši. Ali samo to što su uzeli naslov prvaka u tim nacionalnim prvenstvima ispred tih velikana u svojim zemljama znači da su kvalitetni
  • Mihael2305
    2.5k

Još ne znamo s kim, ali znamo kada - i znamo gdje! ✨

⚽️ 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka
    Klaksvíkar Ítróttarfelag / Kauno Žalgiris
    ️ Stadion Maksimir
    utorak, 4. kolovoza, u 20 sati
    tickets.gnkdinamo.hr

Večeras ćemo saznati protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, ali već sada znamo da prvu utakmicu igramo za šest dana na našem Maksimiru - a on je jučer pokazao zašto ga zovu 'plavim paklom'!

⏰ Prodaja ulaznica započinje u četvrtak, 30. srpnja, u 11 sati.
    ‼️ Pravo prvokupa ulaznica za članove Kluba traje od četvrtka, 30. srpnja, u 11:00 sati do petka, 1. kolovoza, u 23:59 sati, kada kreće slobodna prodaja.

CIJENE POJEDINAČNIH ULAZNICA:
    Zapad dolje - 20 € članovi, 25 € ostali navijači
    Zapad gore - 15 € članovi, 20 € ostali navijači
    Sjever dolje - 10 € (isključivo za članove)

✅ Godišnje ulaznice vrijede za ovu utakmicu
    ❌ Za ovu utakmicu NEĆE biti mogućnosti preuzimanja besplatnih članskih ulaznica

Ne možeš doći na utakmicu? Prepusti svoje mjesto onome tko može!
    Vlasnici godišnjih ulaznica svoje mjesto mogu prepustiti putem servisa tickets.gnkdinamo.hr/ustupi-ulaznicu do ponedjeljka, 3. kolovoza, u 23:59 sati.

S ciljem što bržeg prolaska kontrolnih točaka i ulaska na stadion, molimo navijače da prilikom ulaska koriste funkcionalnost „Prikaži QR kod”, koja je dostupna u rubrici „Moje ulaznice”

...neka drhti cijela Europa!
  • KtcGoat
    6.9k
    Top, znaci idu dvije feste u 2 dana :grin:
  • vjeko1701
    27.1k
    Da, samo većina tih dugogodišnjih prvaka ima koeficijente kojih ih stavljaju na istu stranu ždrijeba ko inas, znači kao nositelje i najčešće ih se ne može izvući prije playoffa, često niti tamo. Zato je ove godine puno veći broj mina nenositelja u 2. i 3. pretkolu, jedino bi playoff mogao biti nešto lakši.
  • modri-kibic
    1.8k
    U klubu moraju razgovarati ili trenirati klince koji skupljaju lopte. Danas sam gledao ponovo utakmicu i u trenutku kada Dinamo stiže rezultat klinci stoje u mjestu i ne reagiraju kada lopta izađe van. Na nekim pozicijama ih nema, a na nekima su po dvoje. Pričaju, zajebavaju se i ne prate utakmicu. U dosta slučajeva igrači s klupe reagiraju i vraćaju loptu brzo u igru, dok klinac kraj njih stoji ko stup i ogledava se. Čak u par navrata pričaju sa igračima koji se zagrijavaju i nema nikakve reakcije od klinca koji ima loptu u rukama.
  • Goncalo Santos
    4.2k
    bila je jedna bizarna situacija pred sami kraj kad smo vodili vec 3.2, lopta izlazi iz terena, golaut za steffena, klinci mu iste sekunde bacaju loptu, vjerojatno se i sam sokirao.

Ne volim ni kad se pretjeruje pa kad ne daju gostujucem golmanu loptu, al opet, njima gori pod nogama, mi cekamo zadnji zvizduk, mozes je bar spustiti preko ograde, malo usporeno. Mali je tu loptu bacio brze od Kelave sa strane.

Al da i ja sam primijetio da je stekala distribucija lopti oko terena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.