• Paggini
    93k
    Jebeni Varaždin koji pokušava zaustaviti navijačku dominaciju jedne takve nogometne institucije
  • Mikina lijeva kopačka
    867
    Po meni, sve su dobro rekli.

Ko jebe lihvare, ako im i mi udarimo bojkot, to im je s tovarima, 4 najposjecenije tekme.

Pa da vidimo kak bidu karte sljdece sezone.

Jug vž, maks 7 eura moze kostati, istok 12
  • vjeko1701
    27.1k
    Zaboravili su napisati da uz to udaraju na nogometnu dominaciju Hajduka ispuhavanjem lopti.
  • Paggini
    93k
    Po meni, sve su dobro rekli.Mikina lijeva kopačka

Za bojkot se slažem apsolutno, poštujem odluku i ne bi mi smetalo da i mi istu stvar napravimo, ali ta neka njihova iluzija nevjerojatne bitnosti graniči s parodijom
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Nek bojkotiraju izlaskom iz lige, da nam svima bude ljepse
  • Mikina lijeva kopačka
    867

A jebiga, malo patetike ne škodi, emotivni su, danas je obljetnica Olivera pa ih pogađa sve
  • vjeko1701
    27.1k
    Po meni, sve su dobro rekli.Mikina lijeva kopačka

Nije bitno samo što nego i tko i kako. Pripćenje ko da ga je pisao nadrkani tinejdžer koji pati od teže nejebice pa sere po zadnjoj koja ga je odjebala.
  • Jurki
    27k
    Samo za usporedbu.. karte za Lille su bile po 18 eura.
    A dođeš na natkriven stadion, sve čisto.. a ne ovaj škeden.
    Tu bi stvarno savez trebal urgirati i da se konacno dogovori koliko moze/smije biti karta za gostujuce navijace.
    Deru s cijenama u Gorici, Koprivnici, Varazdinu.. a i zakaj bi xy skupina placala manju, a xz skupina vecu cijenu samo zato jer ovih dojde vise.
  • crophantom
    5.9k
    Da su napisali priopćenje "skupe su ulaznice, bojkotiramo" sve 5.
    Al ove patetike, politički projekt, bla bla.
    Ko o čemu, kurva o poštenju
  • eol12
    979
    Smiješno je jer im karte za derbije i Europu na derutnom Poljudu idu preko 40 eura, okej ne navijačke; ali opet
    Pitam se na temelju čega to dižu, bit će jer su velika nogometna institucija…
    No svakako 18 eura je previše i deranje
  • plavi72
    2.8k
    Dugo sam radio u Dalmaciji od Konavala do Šibenika i samo ću spomenuti jedan grad koji nitko ne spominje(a Dinamo se voli godinama) ,a imao je i transparent na sjeveru prije rata ,Kaštela !
    Radio sam u jednom javnon objektu u Kaštelama jednom od sedam (forum je javan zato bez naziva iako od toga ima 25+) i rekli su tom glavnom da kasnim bio na tekmi pita me poslije on za koga navijam kakva tekma i ja ono,a briga me ,a boys sam što mogu,riskiram,kažem mu za Dinamo(to je bilo proljeće poslije krvavog derbija tenzije nikad gore u Dalmaciji ,a išao sam u Šibenik 1. kolo proljetnog )...on me zagrli uvede u ured sve Dinamo...upoznao me o Kaštelima(nisam znao,nije bilo interneta),kako su Hrvati iz Kaštela dosta njih za vrijeme Kraljevine SHS-a bili za kralja Aleksandra ,očito iz interesa i povlastica pa i grobovi imali ćirilične natpise pričamo o početku 20.stoljeća kada je latinica jedino naše pismo (Ćiril je svetac Katoličke crkve )...pravi Hrvati iz Kaštela mi smo uvijek bili za Građanski/Dinamo tako mi je objasnio !
    Upoznao sam simpatizera,momaka koji su dolazili i na jug Poljuda,Šibenik,Zadar,Zagreb...otočane koji su navijali i pratili Dinamo.

Pozdrav dinamovcima ma gdje bili :heart:
  • Eduardo
    30.1k
    Samo malo digresija od teme o kojoj vidite polemiku... objavljeno je neki dan kako UHLSPORT ostaje službena lopta HNL-a, ali nigdje nisam vidio novi dizajn za sezonu 26/27. Jesam nešto propustio ili još nije objavljeno?
  • NORTE
    26k
    političke prčije zvane NK Varaždin.rakurs

Ovo mi je najluđi dio.
  • Gradina
    275
    Pa vama da nije politike klub bi vam bia ugašen jedno 3 puta
  • Bryan
    122
    Bez namjere da ja tu sad pravdam varaždince ali trebalo bi znat koliko njima podiže cijenu organizacije otvaranje te tribine za tovare. Koliko ekstra policajaca,redara,vatrogasaca,...sigurno im nema smisla je otvarat a da završe u minusu i s oštećenim inventarom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet