• rakurs
    3.1k
    Torcida bojkotira kupnju ulaznica za Varaždin zbog cijene.

"KNH Torcida Split službeno proglašava bojkot kupnje ulaznica za sve tribine za predstojeću utakmicu protiv umjetne političke prčije zvane NK Varaždin.
    Gospodo foteljaši, salonski paraziti i policijsko - menadžerska bagro u vrhu NK Varaždin, na temelju čega vi formirate ovoliko visoke cijene ulaznica?
    Sanitarni čvorovi na vašoj tribini Jug su sramota i higijenska katastrofa, koja ne zadovoljava ni uvjete za držanje stoke, a kamoli ljudi. Okružili ste navijače žicom i kavezima pod krinkom nepostojećih nereda koje potencirate upravo vi, maltretiranjem ljudi i male djece na ulazima.
    Nemate ni navijače, ni identitet, ni povijest pa kad vam jednom u polusezoni u goste stigne nogometna institucija zvana Hajduk, pokušavate pljačkaškim cijenama ulaznica, proglasima raznih zabrana i brutalnom represijom zaustaviti našu navijačku dominaciju. Vi ste bijedni klub stvoren na grobu pravog Varteksa koji je ugašen u mutnim političkim igrama i to zna cijela Hrvatska.
    Zbog svega navedenog, pozivamo sve navijače Hajduka na potpuni bojkot kupnje ulaznica. Okupit ćemo se ispred stadiona i navijati, gdje ćemo ionako s ceste biti glasniji od domaće kazališne publike!"
  • crophantom
    5.9k
    nova sezona, novi neprijatelji... borba za pravdu volume 234.
  • flajšmašina
    484
    E ali u tih 18€ je ukljuceno i "Bit ce Hajduk kurac sampion" na kraju tekme.
  • IvanPerić1945
    367
    Ima nas dosta iz Hercegovine što smo uvijek po utakmicama,a evo npr. u jednom smjeru je malo jače od 500 km
  • shameless86
    2.1k
    sad me zanima koja je cijena karte?
    edit : 18 eurica..
  • rakurs
    3.1k
    18 eura za sve osim zapad sredine kaj je 25.
  • Hnlovac
    7.2k
    Okružili ste navijače žicom i kavezima

brutalnom represijom zaustaviti našu navijačku dominaciju

Jebem ti sve, na trenutak sam pomislio da se radi o Staljinovom SSSRu 1935. a ne utakmici Varaždin Hajduk gdje je karta poskupila za cijenu 1 pive

Mislim, nepotrebno poskupljenje, ali kaj drame na razini kao da ce ih neko izbost koju pm?
  • Niko1986
    8k
    Pa dobro, mi smo ne tako davno se isto žalili na cijene ulaznica. Doduše nismo imali ova očajnička priopćenja, ali poanta o cijeni i dalje stoji.
  • Milki1
    41
    Zasto su uopce dizali onakvu ogradu u Vz?
  • Roky
    133
    Da i kad smo se mi zalili oni su srali po nama da zast se mi zalimo sta je 20e za takvu utakmicu jer je bilo polufinale kupa s Goricom haha...Cini mi se malo dvolicno s njihove strane.
  • criticus
    8.8k
    Apsolutno podržavam ovaj bojkot. Pa tamo do istoka pokupiš krpelja kroz onu visoku travu, prodaju se kokice sa plastičnih stolova i imaš 4 toi toi-a. I za to da platiš 20 eura. Pa ljudi jučer na Thun na zapad Maksimira si mogao kao član za 20 eura. Da ne govorim za jug. Negdje se mora povući crta. Gorica je pustila probni balon sad će ovi. Dosta je. Radije nek objave da je gledateljima ulaz zabranjen nego da na ovakav način pokušavaju rastjerat i ono malo ljudi što dolazi.
  • Roky
    133
    ja isto podrzavam jer to nabijanje cijene karte nikam ne vodi al sam htjeo rec da su oni srali nama da je nasa utakmica bila vaznija kao to je polufinale s jbg da nikog ne uvrijedim nekom Goricom nevaznom tako ja vjerujem da je njima isto Varazdin nebitna tekma na otvaranju sezone.
  • shameless86
    2.1k
    vjv ce i nama istu cijenu lupiti..jbg..trebaju jednostavno sve skupine se dog i odjebat te lihvarske cijene ulaznica i bok..18 eura/135 kn..
  • DrRatoljub
    1.2k

Ako ne znaš zaraditi na drugi način, onda ces se cigančiti. Pa nek se gone. Jedino se moze bojkotom to riješiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet