• Diavollo094
    153
    Vraća se Stojke pa bude bolje
  • Benedikt
    232
    Stojke ima još jednu kazne ili?
  • Diavollo094
    153
    Odradio je smanjili su mu na dvije
  • Jima
    1.8k
    20x sam gledao
  • Peškaman
    9.4k
    orsic nikad ali nikad nije bio dobar na pocetku sezone. Jebote, orsu se vec propitkuje. Njega se mora čekatiLudovic IX

Čekat ćemo ga u HNLu,u Europi nek' ulazi kao rotacija.
  • hb1
    770
    Ja prvo ne vjerujem da smo gubili 0 2, pa onda ne vjerujem da smo dobili ovo, pa da je Kačavenda opet tu i da se pokazao da zaslužuje dosta minuta.
  • purger39
    169
    Još jednom, kako mi je nedostajao ovaj ljetni sado-mazo Dinamo... Ahhh... :cool:

Drugo, pozdrav svima starijima od 40 koji su preživjeli sa ljetnim Dinamom nekoliko blažih srčanih i poneki moždani .. za ove mlađe, piva i Normabel su savršeni za gledati ovakve kvalifikacije... :rofl:
  • Mathiasovi Chageri
    8.8k
    Stvarno se trudim naći barem nešto pozitivno večeras osim prolaza i stvarno ne mogu. Tužno kako smo do crvenog kartona izgledali očajno, bez udarca u okvir i potpuno nadigrani.

Nadam se da je ovo šamar na vrijeme upravi da se ostave natezanja sa Turcima i da se dovedu tri ozbiljna pojačanja za Europu, a ne za Dinamo 2.

Nadam se i da će se što prije naći novo ime za klupu, Kovačeviću se ne smije dati opet šest mjeseci skupljanja lekcija da bi slamao u ožujku Rudeš i Belupo i predstavljao to kao kolosalni uspjeh.
  • Carmichael
    787
    Bravo Kačavenda, Vinlof i Topić za vrhunski ulazak s klupe. Topić je u obje utakmice pokazao puno više od Lisice, Vinlof u ovoj više od Gode, a Kačavenda trči ko manijak pa mu mogu oprostit svaku tehničku grešku, ali danas razina više od Vidovića.
    Nadam se da će ih nagradit startom sljedeću utakmicu.

A najbitnije, momentalni otkaz treneru vratara, u nijednim svemiru nije moguće da je svaki golman (izuzev Livakovića) triput lošiji u Dinamu nego što je bio prije Dinama.
    Da barem stagniraju pa ostaju na istoj razini kakvi su bili prije dolaska, ali tko god stane između stativa izgleda kao da je krenuo branit u starijim pionirima.
  • VolimDinamoOo
    519
    Iznojio sam dusu od nervoze...al prezivjeli smo
  • Salva
    3k
    Uživajte u ovome, ovo je Dinamo, ovo su uspomene. Ovo ćemo prepricavati klincima za 20 godina, a ne taktiku ili kak smo bili loši prvo poluvrijeme.

Vidimo se u petak, živjeli.
  • gledatelj
    1.4k
    Koliko je na kraju gledatelja bilo?
  • jp23
    4.4k
    preko 17, mislim 17709 da su rekli?
    Vjerojatno sam krivo načuo
  • Mlađi referent
    16k
    A dobro, rutinski prolaz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.