• emilperska
    17.5k
    Iz pičke perspektive*
  • Common Sense
    1.5k
    Kakav trener, takva igra. Kompletno nas je nadigrao i neutralizirao trener početnik kojemu je ovo prvo seniorsko iskustvo. Do tog crvenog kartona koji je prelomio utakmicu visili smo ko prijenos na RTL-u.
  • Mlađi referent
    16k
    kojemu je ovo prvo seniorsko iskustvoCommon Sense

Pa i našem je :grin:
  • Dani Olmić
    2.2k
    Mislim da se na ovoj utakmici dosta toga uspilo prokuzit: Treba nam pod hitno golman, najbolje Livi, pa makar pješice dosao iz turske. Vinlof je po meni bolji igrac od Gode, barem sto se tice igre prema naprijed i trebalo bi se ga cesce koristit.
    Topic je pozitivno iznenadio. Puno zivosti je donjeo nakon sto je usao. Po meni je puno vise pokazao od Lisice.
    I naravno veliki albanski Neymar, kako ga je Miro nazvao. Ako pogledas 3.gol, to je njegova zasluga. Decko je tako dobro primirio svjecu loptu da se ona mogla odmah poslat na drugu stranu da bi se potom stvorio višak. Tako se i pokrenula kontra. To su milisekunde, da mu se lopta odbila ko od svinjca u trenutku primanja, ne bi se stvorila ta prilika.

I da, nadam se da je ovo vjetar u ledja igracini Morisu! Tako mi je decko drag. Cisto vjerujem da ce opet prodisat.
  • blueslavonija
    426
    iz ove tekme izvlačim zaključak da svi nose grudnjak ali samo fran topić .
    dečko je u obje tekme pokazao da zaslužuje ovaj sveti dres i ako smo već kriminalno prodali bakrara onda neka je barem on taj koji će dobit više minuta . stvarno ih je zaslužio.
    povlačim paralelu......naš thomas muller !
  • Noel
    22.6k
    Opet se pokazalo kao i nakon prve tekme (dosadan sam sam sebi) da je ovoj ekipi potrebno par ozbiljnih pojačanja za Europu.

Neshvatljivo je da na domaćem terenu na Maksimiru tako mlako bezvoljno izađemo na teren. Dobra je stvar karakter i povratak nakon 0:2. Zamjene Topić Kačavenda Vinlof Hoxha su okrenuli utakmkcu.

Trener Kovačević je prvo poluvrijeme očajno postavio utakmicu i loše motivirao momčad ali se ispravio u nastavku sa pravim izmjenama koje nisu kasnile.

Bobanu i sportskom sektoru je ovo veliki alarm, Dinamo se namučio protiv Thuna opasno, koji nije neki gigant, sa ovim kadrom nema smisla ić u ligu prvaka/europa ligu. Jedino nam novac ima smisla iz tih europskih utakmica ali kompetitivno mi nismo na nikakvoj razini sa ovim kadrom trenutno.
  • Plava balada
    255
    Ništa ljepše nego doći promuklog glasa doma i u miru pogledati sažetke. :)
    Sve zamjene daleko bolje od ekipe koja je bila u prvih 11 (izuzev kapetana).
  • SanctaSanctorum
    467
    Evo došao sam doma nakon tekme, nemrem skinuti osmijeh sa lica. Ponosan sam na ovu momčad, sve koji su nastupili. Ponosan na sve navijače, Sjever i Zapad. Kad smo krenuli grmiti znao sam da nemremo danas izgubiti. Loše smo igrali do tog crvenog, gubili 0 2, sve je bilo loše. Ono što nije prestalo jest podrška, navijanje je jačalo, gol je visio. Nagrađeni smo svi zajedno tim crvenim, koji je okrenuo tekmu. Kakva erupcija, kakva atmosfera. Skačeš, dereš se i ježiš se. Zabijamo golove, plavi pakao proključao. Produžeci, gol, ekstaza, slavlje, pobjeda. Ne bih poimence izdvajao nikoga, svi koji su ušli s klupe dali su jako puno. Ne želim ni kritizirati previše, prva je tekma, nek neki nastupi služe treneru kao pokazatelj. Ovo je ekipa, ovo su fajteri, ovo su navijači, ovo je Dinamo. Jako dobar Thun, biće oni odlični ove godine, ali nisu imali sreće kaj su naletili na kralja kvalifikacija. Biće sve u redu, ovo je velika ekipa u nastajanju. Najteže bitke su za najjače ratnike. Mi smo ti, tribina i ekipa na terenu, zajedno. Još ćemo se pojačati, idemo srediti Belupo. Vidimo se u petak, nadam se u velikom broju.

TI SI MENI SVE!
  • badjibadara
    10.3k
    I Moris treba utakmice za samopouzdanje.badjibadara

Još koja ovakva i imamo beka :cool:

Da ne listam, ima negdje sažetak?
  • vjeko1701
    27.1k
    Al odkud ideja da je trenutni kadar finalan i da se ne planira više ništa? Po cijelom internetu sad čitam istu priču - "sad Boban vidi da ovo nije za LP", pa ovo nije ni u planu za LP. Pa mi smo imali jednog veznjaka na klupi. Nijednog napadača. Ok, sa Stojketom će biti dva. Zna se da se ide po golmana, bio to Livi ili neko drugi. Zna se da se ide po još jednog veznjaka. Radi se i na drugim pozicijama. Znači svima je jasno da ekipa iz ove dvije utakmice treba pojačanja i na njima se i radi.
  • Noel
    22.6k
    Al odkud ideja da je trenutni kadar finalan i da se ne planira više ništavjeko1701

Sori, di sam ja ovo napisao?

Dinamo treba ozbiljna dva, tri pojačanja uz Livakovića i to su ove utakmice protiv Thuna jasno pokazale. To je moja tvrdnja.
  • vjeko1701
    27.1k
    Opet se pokazalo kao i nakon prve tekme (dosadan sam sam sebi) da je ovoj ekipi potrebno par ozbiljnih pojačanja za Europu.Noel

Bobanu i sportskom sektoru je ovo veliki alarm,Noel

sa ovim kadrom nema smisla ić u ligu prvaka/europa liguNoel

Čemu onda uopće ove rečenice ako si i sam svjestan da se sa ovim kadrom neće ići u EL/LP i da ljudi zaduženi za to rade na pojačanjima.
  • Noel
    22.6k
    Čemu onda uopće ove rečenice ako si i sam svjestan da se sa ovim kadron neće ići u EL/LP i da ljudi zaduženi za to rade na pojačanjima.vjeko1701

Ja vjerujem da rade, zato sam napisao da je ovo veliki alarm i da je zadatak pred njima da dovedu ozbiljna pojačanja.

Nigdje nisam napisao da se neće više ništa dovodit i da je ovo finalni kadar kako si ti to shvatio, samo sam konstatirao da je ovaj kadar trenutno limitiran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.