• Milki1
    33
    pricao mi kolega sa faksa prije nekakvih cca 10tak godina on je Dubrovcanin Hajdukovac.
  • Mali Zeus
    21.8k
    pa sad može stanje biti samo bolje, nikako gore u odnosu na crna vremena.
  • austrijanac
    12.4k
    Vidio sam vec XY puta BBB Dubrovnik i Dinamo Dubrovnik majice, cak i u Malmu pito lika otkud mu - on reko da je mjenjo majice s nekim drugim s tribine.

Tak da ak neko ima BBB/Dinamo Dubrovnik, nek se javi

Odlicne su!
  • Papastrumf
    23.7k
    pa sad može stanje biti samo bolje, nikako gore u odnosu na crna vremenaMali Zeus

Ne mijenjaju se te stvari od danas do sutra. Potrebne su godine da izgubis navijace, ali da ih i vratis.
  • Mali Zeus
    21.8k
    Ne mijenjaju se te stvari od danas do sutra. Potrebne su godine da izgubis navijace, ali da ih i vratis.Papastrumf

ma znam ja to, al općenito mi se čini da situacija iz godine u godinu malo pomalo sve bolja. Osobito otkad se u klubu počelo aktivno raditi s navijačima i na učlanjivanju.
  • Mulec86
    505
    ​Prije donošenja zaključaka, neke stvari treba staviti u kontekst. ​Rat pa migracije, krize, crno doba kluba bez izraženijeg kulta praćenja i povezanosti s njim sve je to utjecalo na odrastanje novih klinaca u tom razdoblju. Oni su umjesto u plavom dresu igrali nogomet u dresovima Reala, Barcelone itd. Nedostajala je i kvalitetna suradnja s Dinamovim pukom.

Siguran sam da je prije rata i 10 godina nakon njega Dinamo imao veću brojku navijača, ali se to dosta srozalo do kraja 2010ih. Uzlet se događa prije korone, a najviše u novije doba građanskog kluba i povezanosti s članovima.

Pogledajte brojke na sjeveru, u Međimurju i Zagorju to su pravi primjeri i inspiracija. ​Mislim da će Dinamo u novije doba vratit svoj postotak obožavatelja, pa čak i nadmašiti rekorde, jer je klub posložen, otvoren za javnost i povezan s novom djecom.

Danas sigurno nije velika razlika u postotku navijača u Hrvatskoj, iako mislim da i dalje blago prednjačimo isto tak ta je razlika sigurno veća nego 2014. godine, ali i sigurno manja nego kaj bude 2035.

​Ljudi, ne trebate raspravljati o nekim stvarima i dokazivati sami sebi veličinu. Dok su naši rivali rezultatski odron, mi smo stvarni na europskoj sceni , respektabilni i s težnjom da budemo još bolji, dok na fiktivnim grafovima sigurno držimo konstantu.

Uspjeh kluba ne treba uspoređivati niti svrstavati u istu rečenicu s onima ispod nas, a uspjeh je jedan od glavnih faktora za privlačenje mase. ​Nama koji smo zaraženi Dinamo je dio obitelji, pa nemamo realan pogled na to kolko su neki faktori bitni ljudima koji manje prate nogomet i kolko ih mogu privući klubu. Dok god je sve na stabilnim nogama i s jasnom vizijom, sigurno se ne moramo bojat za svoj status ni za broj navijača koji s godinama bude uvijek u plusu.
  • Thor
    3.3k
    Dubrovnik je bio plavi od uvijek. Proslava prvaka 82 je bila povorka po Stradunu. DU rege imaju d zastavice u autu na retrovizoru bez beda dolje. Imaju jaku navijacku bazu i ide se cesto na gostovanja i u zg na tekme. Svaka im cast. Znam ih nekoliko dolje,super decki,super ekipa. Pozdrav plavim DU! :love:
  • Ludovic IX
    12.2k
    moj stari od 70+ je setao zadrom u dinamovoj trenirci. Njemu nije na pamet palo da cd se naći barem jedan lik kojem nije važno koliko on godina ima. Bilo je samo verbalno alo sad miče i zastavicu kad ide dolje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet