• Yovitssa
    1k

Pa evo kad već pitaš, upravo mi je Bakrar u toj kategoriji. Osobno smatram da smo ga mogli prodati za više love s obzirom na doprinos u prošloj sezoni. Soldo mi je, s druge strane, nerealno dobar transfer (mislio sam da može za 1 mil. max).
    Da se razumijemo, nije moj post bio kritika sportskom sektoru, mislim da rade dobar posao. I nekako sam miran dok su oni za kormilom i vjerujem im.

Samo me svako malo baci iz takta to "điberenje" kada je Dinamo u pitanju. Baš taj PSG je podijelio sve svoje talente po Europi, a s nama se cjenka već mjesec dana...
  • modri-kibic
    1.8k
    Ako je neki igrač zadužio klub, taj igrač se odrekao svih svojih primanja u korist kluba na neko određeno vrijeme. Ovo ostalo su gluposti da je zadužio klub svojim igrama. On je plaćen za te svoje igre + razni bonusi. Netko tko je najbliži toj definiciji bi bio Livi ove polusezone ako je istina da se odrekao plaće u Dinamu i Feneru samo da ode u Dinamo. Ali opet je dobio bonuse za utakmice bez golova, prvenstvo i kup. Ove ostale priče da je neki igrač zadužio klub objesite mački o rep. Jako dobro se oni naplate.
  • ElDorado
    12.7k
    Kako Bakrar moze bit losa prodaja??!! 1:3.5 u godinu dana. Lik dosegao svoj plafon.
  • mali M
    10.3k
    amo me svako malo baci iz takta to "điberenje" kada je Dinamo u pitanju. Baš taj PSG je podijelio sve svoje talente po Europi, a s nama se cjenka već mjesec dana...Yovitssa

a gle, ja mislim da je svima jasno da Dinamo radi dobar scouting.. ja bi rekao da više njih sad svrbi kaj je Dinamo vidio u malom da oni nisu i dal da ga samo tako puste.. još ak potrefe i sad Danijem svima neće bit svejedno kad se Dinamo javi.. to ti je tak kad dođemo na dobar glas po nećem..

A kaj se tiče Bakrara, ovo da smo ga mogli prodati za više ja bi objesio mačku o rep. Kad je dolazio ja bi rekao da ćemo ga prodati za milju i pol, dve.. Stalno se tu po meni dobro ponavlja, netko vrijedi koliko ga je tržište spremno platiti. Mogli smo mi Bakrara cijeniti i na 9milja, ali kad nam nitko ne nudi niti 5 šta ti misliš kolko vrijedi? I iskreno, nisam baš doživio da smo Bakrara pustili "jer je zadužio klub"...
    Ja mislim da Bakrar nije htio biti druga rupa na svirali i da bi ga to dugoročno ubilo. Pitanje je i da li će ponovo dohvatiti ovakvu statistiku kao prošle godine. On je pokazao da je lik za 10 golova po sezoni, kod Dinama prošle sezone je anomalija i to dečko hoće unovčiti. Vidjet ćemo u Al Turbaniju kakvu će imati sezonu pa ćemo biti pametniji. Ali čini mi se da smo sa Prevljakom i Brumadom ubuduće napravili dobre transfere i skužio je i on da nezna dal bi se tu uspio ugurati više. Pametna odluka po meni kluba
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Bolje imati prekaljenog golgatera na klupi kojemu nije problem čekati priliku, a dok dočeka isporuči, nego nezadovoljne igrače koji ili pak igraju na neprirodnoj poziciji, ili pak u slučaju Kuleta da ga moraš stavljati u 60-oj minuti jer će inače biti nesretan i slaviti golove na način da uperi ubojitu facu prema VIP loži.
  • debeli biciklist
    51
    bakrar je financijski dobar deal, kupili za miliijun iduće ljeto prodali za 3 ipo, čisti moneyball...
  • Keyser Soze
    20.4k
    Prema istom izvoru (Turci), navodno su i u Torinu odustali od pregovora. Prema njihovim informacijama, u ovom trenutku jedini klub koji i dalje ozbiljno prati situaciju oko Livakovića jest Dinamo.
  • ElDorado
    12.7k
    Lesički opet udara po klubu, sve krivo radimo po pitanju Livija. Gadi mi se taj lik neizmjerno.
  • Dzoni
    7k
    Zašto se jednostavno ti smradovi mamićevi ne prebace na Lokomotivu ili Sarajevo i tamo nek rade svoja krimi sranja? Dobili bi i gradski derbi i riješili bi se pljuvanja tih neljudi
  • IceMan
    4.2k
    Čuj nije mu lako,morao je visjet na lusteru cijelo proljeće i ljeto... I eto pomislio si na tren da ga neko spustio dolje. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.