mali M
Ovo bih gledao kao osobni poraz, kao da je uzeo tuđe prezime. Mene su učili ako se prezivam kako se prezivam, da uz to dolazi i Dinamo i oko toga nema rasprave. To su razine indoktrinacije. Svi moji potencijalni potomci će od starta biti tako učeni i oko toga također neće biti rasprave, sve ostalo je moj neuspjeh. — Paggini
javolimtebejako
U Rijeci su uspjeli utisati navijace Dinama i Hajduka, ali ih nisu uspjeli ugasili ni blizu koliko oni misle da jesu. — Warrior
Milki1
javolimtebejako
Sibenik — Milki1
Keyser Soze
Mathiasovi Chageri
Jedini grad na području Hrvatske koji je uspio razviti snažan lokalpatriotizam u smislu navijanja za nogometni klub je Rijeka. Ostali navijaju ili barem simpatiziraju ili Dinamo ili Hajduk, a to ide iz kuće, prenosi se generacijski sa dida /oca s obzirom za koga su oni navijali u bivšoj državi. — Ivanmtk
Dzoni
Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.