• mali M
    10.9k
    Ovo bih gledao kao osobni poraz, kao da je uzeo tuđe prezime. Mene su učili ako se prezivam kako se prezivam, da uz to dolazi i Dinamo i oko toga nema rasprave. To su razine indoktrinacije. Svi moji potencijalni potomci će od starta biti tako učeni i oko toga također neće biti rasprave, sve ostalo je moj neuspjeh. — Paggini

ahahahahahahahahaha! ma jasno, al samo kažem da bi mogao shvatiti. Taj mali treće generacije će se više smatrati Osijećanom, Osjećaninom (kako već), nego zagrebačkim dečkom, pa mi je i logično ako će ići njegova horda pohoditi Osijekove tekme da će se priključiti. Velim i ja bi negodovao, ali bi shvaćao rivalitet kojim bi se nas dvojica podbadali za vrijeme tekmi..
  • Warrior
    259
    mislim da je tako samo na povrsini. U Rijeci su uspjeli utisati navijace Dinama i Hajduka, ali ih nisu uspjeli ugasili ni blizu koliko oni misle da jesu.
  • Milki1
    81
    Vrlo jednostavno 60% Hrvatske navija za Dinamo 40% za Hajduk a u promilima za Rijeku,Osijek i ostale klubove.
  • javolimtebejako
    6.4k
    U Rijeci su uspjeli utisati navijace Dinama i Hajduka, ali ih nisu uspjeli ugasili ni blizu koliko oni misle da jesu. — Warrior

a kako ce ih ugasit hahah pa naravno da ima i dinamovaca i hajdukovaca u Rijeci, al tesko da u nasoj drzavi moze vise lokalpatriotski nego je to u Ri
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    bojim se da je obrnuto, da je 60 posto za tovariju
  • Milki1
    81
    ma to je cista zabluda za Dinamo sa sigurnoscu to tvrdim grad Zagreb cijela sjeverna Hrvatska 95% slavonije, do Karlovca pa i vecina Like i u Sibeniku isto tako. Dok vec u Dubrovniku npr za Dinamo navijaju doseljenici iz Hercegovine a za Hajduk starosjedioci. Istra isto ima puno Dinamovaca tu bih rekao omjer 55:45 na strani Dinamovaca.
  • Paulie
    2.4k
    slavonija je 70-30 za nas, u istri su tovari u debeloj većini
  • Laugreano
    6.1k
    Nema sanse da je u Istri vise dinamovaca.
  • javolimtebejako
    6.4k
    Sibenik — Milki1

ne znam bas, u sibensko kninskoj je daleko najmanje clanova kluba
  • Keyser Soze
    21.3k
    Ponavljam, jedina bitna stavka toga tko ima koliko navijača je brojka na stadionu, a tu nas šišaju debelo. Može Dinamo imati i milijun simpatizera, to je nebitno kad u prosjeku dođe 11k ljudi.
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Jedini grad na području Hrvatske koji je uspio razviti snažan lokalpatriotizam u smislu navijanja za nogometni klub je Rijeka. Ostali navijaju ili barem simpatiziraju ili Dinamo ili Hajduk, a to ide iz kuće, prenosi se generacijski sa dida /oca s obzirom za koga su oni navijali u bivšoj državi. — Ivanmtk

Mogu potvrditi kao kvarnerski zet. Rijeka je jedini grad u cijeloj Hrvatskoj kad je nogomet u pitanju (Istra kad je generalno lokalpatriotizam u pitanju) da je ta spona vlastitog kluba i lokalne zajednice jača od svih ostalih “stranih” utjecaja. I to nema nikakve veze sa Miškovićevim godinama, to je bilo tako i prije kad je tercet “Ča” Čaval, Čulina i Čagalj rušio Karlovac za ostanak u ligi, samo se nije hodalo tad na Kantridu u tom broju.

Rijeka je po tom pitanju posebna priča, nema tu nekog umjetnog hajpa, imaju masu svojih pjesama o gradu i o regiji koje su srasle uz klub kao navijačke, a da ne govorim da se ne sjećam se da sam se našao vani u Rijeci da se ne bi pustilo u nekom toku večeri Freed From Desire ili Košulja plava samo da se mogu vrijeđati tovari ili mi. S njima nemam nikakvih problema, štoviše, neka ih, treba nam zdravog rivaliteta, dosadno je bez drugih navijača, ionako osvajamo sve tuđe gradove.
  • Xpert1992
    1.3k

Kad cujem da netko navija za Liverpool, Real etc.. a ima prek 20, 30 godina, lagano umrem iznutra.
  • Dzoni
    8.3k

Imaju i 10k veći kapacitet i tribine koje nisu etažirane, dakle odmah u startu puštaju masu veći kapacitet
  • Hnlovac
    8.1k
    to bi imalo smisla da nas kapacitet ograničava, ali mi rijetko kad rasprodavamo stadion, a nerijetko se događa da ne popunimo do kraja ni donje etaže

Kranjča će biti prvi put od valjda 82e da ce traženje karte vise biti pravilo, a ne iznimka
  • Mali Zeus
    22.2k
    kako si došao do tog zaključka?

U istri ih je mozda vise ali sigurno nisu u 'debeloj većini'.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.