• Dinamosaur
    3.6k
    kada to radi ljevak tipa kao što je Topić(nije ušao u sredinu, ali se izbacio na sredinuKikiRonaldo

puno opasnije nego kad tipa to radi Lisica i kada mora mijenjati nogeKikiRonaldo

daj zamisli eee
    Koja kolicina ubacaja je dovoljna, po tebi?
  • LilScav
    79
    Mislim da u slučaju potpisivanja Nsokija, dovođenja golmana, osmice i šestice treba biti iznimno zadovoljan rokom i širinom:

VRATARI:
    Livaković ili NOVO IME
    Filipović
    Zagorac
    Nevistić (potencijalna prodaja)

DESNI BEK:

Valinčić
    Tabinas
    Mikić - uskače po potrebi

LIJEVI BEK:

Goda
    Vinlof

STOPERI:

Dominguez
    McKenna
    Radeljić
    Galešić
    Torrente
    Zebić - uskače po potrebi

VEZNI:

Mišić
    ZAMJENA ZA MIŠIĆA
    Zajc
    Stojković
    Vidović
    Kačavenda
    NOVA OSMICA
    Mudražija (potencijalna prodaja)
    Šunta - uskače po potrebi

DESNA KRILA:

Lisica
    Dani
    Topić

LIJEVA KRILA:

Oršić
    Nsoki
    Hoxha (potencijalna prodaja)

NAPADAČI:

Beljo
    Prevljak
    Stojaković - trenutno out
    Brumado - trenutno out
  • hardek
    11.1k
    Smoki je 8-ica
  • Laugreano
    5.8k
    Nije ni dosao jos :D
  • ElDorado
    12.7k
    Smoki moze kaj hoces samo baciš zmiju ispred njega
  • NKDZ86
    9k
    smoki ilti kroki kroket, nadam se da bu došao i da će letit po terenu ko chago nekad
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    490
    Kruži priča ovako iz bližih izvora da je mali Šotiček nakon šta se prodao u Basel dobio od svog oca na papiru cifru podrctanu točno u euro koliko je stari uložio u njega i sve mu je morao vratiti do zadnjeg centa. Toliko o tome, malog mi čak i žao u jednu ruku jer vjerojatno ima samo dvije opcije - da mu otac i dalje kuje sudbinu ili da ga se odrekne i zarati s njim...
  • Omake
    19.3k
    znam još jedan takav slučaj. Ima bolesnih roditelja koji u djecu gledaju isključivo kao investicije.
  • Zagi
    18.5k
    Točno si mogu zamislit tog tipa uz ogradu igrališta dok mlađi pioniri igraju, a jedan od njih je njegova investicija.

Bolesno.
  • Mr Anderson
    20.9k
    Kruži priča ovako iz bližih izvora da je mali Šotiček nakon šta se prodao u Basel dobio od svog oca na papiru cifru podrctanu točno u euro koliko je stari uložio u njega i sve mu je morao vratiti do zadnjeg centa. Toliko o tome, malog mi čak i žao u jednu ruku jer vjerojatno ima samo dvije opcije - da mu otac i dalje kuje sudbinu ili da ga se odrekne i zarati s njim...Bicikl Arbera Hoxhe

Kružila je i priča da je stari dobio pare od dečkiju s Knežije za razvoj malog, a kamata nije ko u banci.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    490
    to iskreno nisam čuo tak da ne znam, al u vezi ovog šta sam ja napisao ne čudi me uopće
  • Zagi
    18.5k
    Onaj profa iz 8-24 je to praktički potvrdio bez da je glasno rekao na jednom od podcasta.
    Mali mu je iz sela ili sela do pa je ful navijao da ga se dovede iz Lokomotive , da bi nakon pregovora skroz okreno priču na to da ga nikada nebi doveo sada kada zna pozadinu.

A tada je SD bio Marić za kojeg baš nitko nije imao ništa pozitivno za reći, osim u ovom slučaju.

A koliko je on relevantan... Mudri koji tada igra za Lokomotivu mu je prvi susjed i kućni prijatelj.
  • Jurki
    27k
    lijepa obiteljska prica.
    Dobro da malom nije zaračunao i ono kaj je potrosio na pelene kad se ovaj rodio zajedno s kamatama.
  • Carmichael
    777
    Ako je istina, nadam se da će isplatit starog u cent i nakon toga izbrisat svaki kontakt s njim. Žalosno da takvi roditelji postoje, nije ni čudo da se nije "razvio" u dobrog igrača ako mu otac kroji svaki korak. S takvim pritiskom do 30e neće igrati nogomet više
  • skener
    8.9k
    U utorak u Maksimir stigla odbijenica PSG-a, dvostruki uzastopni prvak Europe odbio je Dinamovu ponudu za svog igrača. Ne može! To su poručili iz Pariza.

Međutim, to nije kraj priče o dolasku mladog Francuza u Dinamo. Modri klub će na parišku adresu odaslati novu ponudu, Dinamo ne odustaje od Nsokija

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/psg-odbio-dinamo-za-noaha-nsokija-trazi-15-milijuna-eura-nova-ponuda-15732027
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.