• Zagi
    18.4k
    Okej, ali meni neka zdrava logika zbog konteksta nalaze da ak nismo tad uspjeli dogovoriti otkup kada su Liviju dionice pale, da cemo jako tesko onda dogovorit otkup kada mu dionice opet narastuCrni86

Ima to logike no isto tako su i nama dionice narasle.

Tada lako muguć scenarij ne osvajanja prvenstva i maksimum (ne pretjerano lako osvtariv) eurpske lige bez PO lige prvaka i manjkom love u tom slučaju nasprema današnje situacije gdje ti je ulazak u ligu prvaka otvorena opcija.

Hipotetski ako su turci inzistirali na obaveznom otkupu od 3-4m. Na zimu to Zvone ne moze prihvatiti, neodgovorno je.
    Jer kaj ak se prvenstvo ne osvoji i još si u dodatnoj rupi plaćanja transfera i skupe plaće, a u situaciji si gdje je jedino financijski odgovorno dati priliku malđim/jefitijim igračima.

Danas smu u situaciji "daj tih 3-4, to je bagatela jer mozeš osvojiti 40+", a da se nije osvojila liga Zvone bi bio grobar dinama ili tak neka nebuloza.
  • Crni86
    22.9k
    Drag mi je Horkas, ali ova cifra od 10 milijuna eura mi djeluje ne stvarno. Pa toliko za Livija nitko nikad nije nudio
  • Fan
    2.5k
    pa ne traže 10, piše da bi prihvatili i daleko manje od 10...
  • Mihaljević
    14.9k
    1. Kotarski i Horkaš su skuplji od Livija, čak možda i duplo.

2. Kada je Livaković u svom primeu 2022. otišao u Fenerbahče, platili su ga 4M€, a sada nakon dvije propale sezone - traže duplo?

3. Zelenika, Filipović, Šemper a i 95% ostalih hrvatskih golmana nisu razina lige prvaka…. Horkaš i Kotarski jedini kalibar Dinamovih ambicija. Možda bi još ovdje uračunao Slovenca Žnuderla, koji je ozbiljan potencijal, ali samo potencijal…

4. Mislim da je najbolje da dovedemo nekog stranog iskusnog vratara u rangu Kocha i Eduarda Carvalha, kojem ćemo dati lijepu plaću, jer je sve više od 3-4 milijuna za vratara previše za naš budžet.
  • Zagi
    18.4k
    Koja je razlika ranga Kocha kada je dolazio i Šempera sada?
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    Ako je kahlina besplatan, i Letica također ,ja bi ih pokušao dovesti , naravno jednog od njih za neku manju plaću ako je dovoljno. Back up opcija ,riješio Nevu , a i Filu ako je potrebno. I išao na bleff . Pa se jebite Turci. A dogovorio sa livijem sve. Pa kad mu daju papire dao bi mu ekstra cash za potpis. I imaš dva top golmana a platio si ništa osim plaća . Mislim da ni Nevina plaća nije za baciti ako se tu napravi ušteda .
  • Keyser Soze
    20.3k
    Eduarda CarvalhaMihaljević

Iskusni golman koji protiv Olympiakosa primi gol iz mrtvog kuta, ne hvala.
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    Razlika je u tome što je George Koch branio u Kaiserslauternu u svom primu,Cotbusu dok su bili Bundesliga, Bielefeld, Fortuni , PSV, Rapidu i svugdje bio prvi golman. dok je Šemper branio gdje??? Za njega je Georg Buffon
  • vjeko1701
    27k
    Možda i vrijeđamo, al tko god je ikad bio dio bilo kakvog međunarodnog biznisa zna kaj su Grci i Turci i na koji način oni posluju. Ak to je vrijeđanje cijelog naroda, nek je, al normalnog posla njima nemreš imati.
  • Zagi
    18.4k
    branio u Kaiserslauternu u svom primu,Cotbusu dok su bili Bundesliga, Bielefeld, Fortuni , PSV, RapiduKujtim Shalla

Genoa, Chievo, Como, Pisa

Jedan u bundes , jedan u Italiji. To je jedina razlika i duzina karijere.
  • hardek
    11.1k
    Ja ne kužim koliko Fener misli dobit za Livija i na temelju čega. Oni su ga izbacili iz ekipe, pokušali ga prodat prošle godine i najbolje što su našli je posudba u Gironu u kojoj nije bio prvi golman a Girona ispala iz lige. Golmani inače teško postižu cijenu, pa ne vidim na temelju čega su oni optimistični da će netko doć i istrest 6,7 milja za Livija
  • Ludovic IX
    12.2k
    Dinamo za ovakav transfer, bio to livi ili neki drugi top golman mora naći resurse. Zajeb je bio sto je otisao ali mi na njemu nećemo izgubiti. Dobili lovu za transfer plus milioni koje će nam donewti obranama. Ako treba, nek dignu kredit na 5 milja na 5 godina i kupe livija. Vratit će kredit nakon tri kola LP
  • OsamŠest
    7.9k
    Da Boban nije siguran u dolazak Livakovića, pretpostavljam da bi Šemper, Horkaš ili Kotarski već prošli utorak bili na golu.

Možda griješim..
  • striko
    3.5k
    Provjereno ime i pobjedili bi i prvu utakmicu. Siguran sam da će se isplatiti već ove kvalifikacije. Daj tih 5M kako znate.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.