• Nogo
    12.2k

Sercan Hamzaoğlu: „Dinamo Zagreb je poslao ponudu od 3 milijuna eura za Livakovića. Predsjednik Aziz je rekao: ‘Zašto bismo ovog čovjeka prodali za tako malu cijenu.
  • NKDZ86
    8.9k
    dao bi im ultimatum i doviđorno. nije livi jedini golman.
  • Dendle71
    507
    uopće nije loše branio u Šviciblue heart 72

Tako je. Citao sam da prelazi u Servette, ali ocito nista od toga!
  • vjeko1701
    27k
    Jbg, to bi išlo njima na mlin.

Ako je istina da Livi inzistira na Dinamu i odbija druge ponude onda je ovima taktika da nas isprovociraju na naglu reakciju i potencijalno odustajanje od posla. Onda oni mogu njega ići prodavat po puno povoljnijim uvjetima.

Nisu oni u niš boljoj situaciji al jbg. Turci. S njima nikad nije niti ikad bude jednostavno poslovati.
  • emilperska
    17.4k

Pa 30.7. je de facto. On je i dalje bez ugovora. Njemu bi Dinamo bio upgrade, on bi nama bio upgrade s obzirom na Filipovića i Nevistića.
  • Roky
    126
    Jbt koja drama je s tim jebenim Turcima u pm...Daj nek se odluce vise u pm nek idu!
  • Jos-Optimus
    12.2k
    Nevjerovatno gadljiv narod. Rješavaju se golmana kojeg su psihički unakazili, koji hoće kod nas i kojeg mi hoćemo, dajemo i super lovu...ali ne, to bi se karalo za 5 eura
  • Crni86
    22.9k
    Samo mi nije jasno zasto se vec na zimu nije dogovorila otkupna kod posudbe.

Znali smo tko su turci, livi je bio u banani i nije branio tako da su mogli trazit kikiriki za njega, znali smo da ce tu probranit pa da slijedi sp itd

Sad imamo to sta imamo, ali nadam se da sa turcima vise apsolutno nikakvi poslovi ne dolaze u obzir. Vjerujem da klub ima neki “rok” do kojeg ce cekat Livija i da vec imaju spremnu drugu opciju samo da aktiviraju da dode za PO ako ga izborimo.
  • IstinaZaDinamo
    2.7k

Ima vec par dana kako je izasla ta izjava, mislim nije da nije u pravu predsjednik ali opet, koliko misli da mogu dobit za golmana na kojeg ne racunaju?
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Ma mislim da ovaj njihov ni jedan novinar veze nema o nicemu, vec samo da pisu. Ne treba to citati uopce. A sto se tice zamjena, malo smo se razmazili sa Livakovicem jer je pomalo nevjerovatno da takav golman brani u nas, tako da gledat zamjenu takvog ranga tesko.
  • Fan
    2.5k
    Samo mi nije jasno zasto se vec na zimu nije dogovorila otkupna kod posudbe.Crni86

Siguran sam da se htjelo i pokušalo dogovorit, ali opet...Turci. Nama se žurilo dovest golmančinu, njima se nije žurilo riješit ga se jer je sigurno imao upita takvih klubova ko Girona i eto, njima se čekanje isplatilo jer je bio odličan i na SPu i u Dinamu.
  • Jos-Optimus
    12.2k
    pa htjeli smo, bilo je receno da se to nije moglo/htjelo...jbg
  • Crni86
    22.9k
    Okej, ali meni neka zdrava logika zbog konteksta nalaze da ak nismo tad uspjeli dogovoriti otkup kada su Liviju dionice pale, da cemo jako tesko onda dogovorit otkup kada mu dionice opet narastu

Ne znam, koliko god bi zelio alivog i koliko mu se nadam, mislim da ce nazalost po nas to biti jako tesko izvedivo. Turci bi se natezali, a mi nemamo bas vremena mjesec, dva se igrat s njima skrivaca.
  • Droljo
    30.3k
    Bezveze vrijeđate cijeli turski narod. Iz njihove perspektive izgleda drugačije. Koliko su nama dali za livija? Koliko su na plaću potrošili? Imaju ljudi svoju računicu i boli ih k što mi igramo kvale i očajni smo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.