• Crusades
    24.9k
    Pa otišao je u Volos (Cipar), neki dan se pisalo tu
  • emilperska
    17.4k
    Promaklo mi onda ocito.

Po TMu i aplikacijama je i dalje tu, pa pitam.
  • vjeko1701
    27k
    Ak se ne varam, sa 1.7. mu je istekao ugovor.
  • jedan u nizu
    18.6k
    javim za točno 3 mjeseca koliko će ljudi na random Gorica tekmu ak ne budemo na +5 napisati "ovo je utakmica sezone"Hnlovac

To zato jer ti mislis da sezona traje od kolovoza do svibnja,
    Nama svaki mjesec dolazi nova sezona, a ti si zaostao po tom pitanju.

Evo, lijepo je covjek objasnio:

https://www.youtube.com/shorts/dEDEMBMPsvg
  • Hnlovac
    7.1k
    mislio sam da si neozbiljan ali kad sam vidio takav sigma grindset čovjeka sa videa, skroz me raspametio
  • jedan u nizu
    18.6k

Kad si pecinski covjek koji je zivio u pecinama prije TRISTA godina.

Uozbilji se
  • Dzoni
    7k

Pedofilima se sviđa ovakav način brojanja vremena
  • Šteco
    1.9k
    Screenshot-20260726-215129-com-facebook-katana-Fb-Main-Tab-Activity.jpg

Slučajno naletio, možda nekome bude korisno.

PS u pitanju je dZona. :cool:
  • crophantom
    5.9k
    više firmi koje znam je imalo probleme radi ovakvih oglasa, pogotovo po ovakvim grupama, zato sad svi stavljaju m/ž.
    Glupo je, ali ako im se netko nakači mogu si nakopati bespotrebne pizdarije na vrat.
  • badjibadara
    10.3k
    - Treneru Mariju Kovačeviću nitko iz kluba nikada nije rekao da Bakrara ne stavi u igru!

Ta rečenica objašnjava zašto je Bakrar putovao s Modrima na prvu utakmicu protiv švicarskog prvaka. Da je htio, Kovačević bi ga gurnuo na teren, nije imao nikakvog klupskog zahtijeva da to ne učini. Dinamo se ne bi kockao zbog 100 tisuća eura kad su u pitanju milijuni eura koje može donijeti Liga prvaka. Međutim, Kovačević je imao promišljanje koje ima logike. Prvo, veliko je pitanje kako bi se na terenu ponašao igrač koji je već prodan. Negdje u psihi sigurno bi negdje razmišljao kako mu je ipak najvažnije da se ne ozlijedi. I tko bi mu to mogao zamjeriti, zar ne? Ali možda još mnogo, mnogo važnije... Kakva bi to poruka bila za Matea Lisicu ili Frana Topića? Zamislite, igra onaj koji je već prodan, a ne igraju oni!? Za obojicu bi to bio sigurno veliki psihološki udarac. Tako da priča oko th 100 tisuća eura uopće nije bila razlog što Bakrar nije igrao prvu utakmicu.

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/bakrar-odlazi-dinamo-protiv-thuna-isti-sastav-kovacevic-razbija-dileme-15731627
  • Mlađi referent
    15.9k
    Bravo Kovačević, ako je istina
  • Crni86
    22.9k
    Kak sad to? Mislio sam da se ciganimo za 100k i da nemamo za biber? Treba uvest zakon da se novinari krenu kaznjavat za klevetanja i ne provjerene informacije.

Koji veliki mag je uopce bacio prvi tu bombu u eter? A onda su se svi medusobno isprepisivi i vijesti izgleda legitimno. Bas je to velika hrpa dnovinara, novinarstvo je daleko od profesije sto je bilo prije 20tak godina.
  • Mr Anderson
    20.9k
    Slažem se s Kovinim razmišljanjem, samo ne znam zašto je onda Bakrar uopće išao u Thun. Možda za svaki slučaj ako bi se Beljo ozlijedio.
  • vjeko1701
    27k
    Koji veliki mag je uopce bacio prvi tu bombu u eter?Crni86

Sportklub doznaje. Autor "Sportklub".

https://sportklub.n1info.hr/nogomet/sk-doznaje-evo-zasto-je-bakrar-zavrsio-na-klupi-protiv-thuna/

Al zanimljivo je pogledati tko je kada objavio

Sportklub - 17:35
    tportal - 17:59
    24sata - 18:15
    gol hr - 18:45
    SN - 20:09
    Index - 20:29
  • Crni86
    22.9k
    pa to ti kazem isprepisuju se.

I onda u ocima javnosti to izgleda: pa 5 medija je objavilo ovo je sigurno legit. Nitko nema ni 5% odgovornosti prema onome sta pise. Prepises nesto od nekoga, a nemas pojma jel istina ili teska laz. I ti si onda novinar. Top.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.