• prefontaine
    10.1k
    Upravo tako. Sad zalazim u duboki off topic, ali da se nadovežem. Jučer mi je izletila objava jedne djevojke, djeluje ovako normalna, kulturna, pismena. Stavila je oglas, u grupi jednog zagrebačkog kvarta, pod punim imenom i prezimenom, kako nudi uslugu čuvanja djece. Cura je objavila kompetencije, osnovne informacije o sebi, svoju sliku, cijenu čuvanja, područje na kojemu bi čuvala djecu.

Većina komentara je bila od napaćenih seljačina koji blate i sramote muški rod, a vjerojatno misle da su zanimljivi i smiješni.

Kad god mislim da smo kao društvo dotakli dno, dovoljno je 5 minuta interneta, nebitno je li to FB stranica GNK Dinamo, neki portal, nešto treće, a bogme i na Zoni se zna svašta pročitati, i zaključak je da još nismo skroz potonuli, jer je točka potonuća još dublja nego što mislimo. I svakim danom je sve dublja i dublja.
  • Jos-Optimus
    12.2k
    iss, vidio sam taj oglas, znači teška boleština od komentara, psihijatrija
  • vlatkomarkovic
    3.7k

Stari moj ovo kod nas je pickin dim, imao sam tu privilegiju citati ove Argentince nakon ispadanja sa SPa… Dobro je kod nas….
  • NORTE
    25.8k
    Svi koji dolazite na Thun računajte na ozbiljne gužve na ulazima, ako želite uć prije početka tekme budite 1 sat prije pred ulazima.
  • Jos-Optimus
    12.2k
    Također, računajte da se unaprijed ispričate ukućanima za kašnjenje i pijano stanje zbog slavlja duboko u noć
  • Ljubo
    1.2k
    također ujutro javite šefu da vas nema na poslu radi glavobolje
  • Mr Anderson
    20.9k
    Nemojte coprati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.