• Mali Zeus
    21.8k
    Slusat ova dva komentatora je sve. Cirkus je nula za ove :lol:Crni86

iskreno ja se nadam da bi mi mogli uskoro imati neku svoju tv.
  • austrijanac
    12.3k
    Tovarima je ovo vec treca tekma i napredak se neki pomalo vidi.

Pafos je teski kriminal, 11 Mmaea na istom mjestu, igra im izgleda ko zadnjih deset minuta termina - ili nabij dijagonalu ili sve sam.
  • Xpert1992
    776
    A dobro. Ima jos uzvrat.
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    2-0 je najgori rezultat.
  • Noel
    22.5k
    Opet euforija,opet najjači Hajduk ikad :lol: bit će smijeha opet kad na gospu bude plaća i suza..

Ova dva komentatora guguću ko dva jazavca koja su na maturalcu popili skupa pola pive.
  • bbb medimurje
    5.2k
    Bas me razocaral ovaj pafos..
  • DiddyGuela
    6.2k
    Btw Sunjic ne hvala.
    Visi ko luster.
  • vjeko1701
    26.9k
    Glavno da ih je uvijek objektivni forum proglasioChempers

Nije ovaj forum nikoga ničim proglasio. Ako imaš kaj raspraviti s nekim, raspravi direktno. Već si pet puta upozoren da staneš sa svojim generaliziranjem i borbama.
  • hardek
    11.1k
    Tovari očekivano dobri doma. Već sam govorio o tome da će oni pod Garciom doma uvijek dobro izgledat. Njima su problem gostujuće utakmice i u HNLu a pogotovo u Europi. Vidjet ćemo za 7 dana kako će to izgledat.

Btw. ovaj Del Moral što je ušao, čovjek se kreće kao veteran. Ne znam jel nešto kronično ozljeđen, ali baš djeluje fizički katastrofa
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Portugalac na klupi, ekipa koja je solidno igrala LP i onda takticki na razini amatera.
    Hajduk zasluzeno, dobro su iskoristili sve sto je Pafos ponudio.
  • badjibadara
    10.2k
    11 Mmaea na istom mjestuaustrijanac

Ne bih vrijeđao Mmaeea. Razina je iznad ostalih jebivjetara. Nešto su poput ovogodišnjeg šerifa, a tovari su ih solidno limitirali. Na kraju nisam ni skužio tko je igrao u napadu pafosa.
  • Zg123
    4k
    Btw Sunjic ne hvala.
    Visi ko luster
    DiddyGuela
    Ne bih se slozio, cijela ekipa im je visila i potpuno su im raspadnute linije kroz cijelu utakmicu bile s ovom nebuloznom formacijom koju su igrali
  • eol12
    975
    pafos ovdje došao po remi, kukavička igra im se osvetila, ovi brazilci ocaj, driblaju sami sebe, neodgovorni u obrani, ukratko izgledaju van forme totalno. što opet ne umanjuje solidnu predstavu tovara. Ne znam domete ciprana, ali ovakvim pristupom ovo je gotovo, makar vjerujem da ce tamo biti druga utakmica skroz
  • Dzoni
    6.9k
    Nema se što reći, bili su bolji od Pafosa. Nevoljko ću primiti njihovih +0,250 za koeficijent
  • T90d
    3.1k
    Nisam vidio žuti karton od Parazitija, ali ga je sudac sačuvao u utakmici sa 5-6 faula, stim da je već u 13.min trebao dobiti još jednog, najkasnije za ovo igranje rukom na kraju utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.