• jedan u nizu
    18.6k
    Hocemo li vidjeti vanzemaljce na Cipru za tjedan dana?
  • Filip85
    1.4k
    već negdje u Korizmiprefontaine

Prije bi rekao do Male Gospe...
  • DiddyGuela
    6.2k

Pa ono... s obzirom na natpise tokom ljeta, pojacanja iz drugih i trecih liga i Pafos koji je prosle sezone igrao LP... ja sam cak i iznenaden izvedbom. Plan igre se vidi danas kao sto se vidio i protiv Ziline. E sad kvaliteta izvedbe vec ovisi i o nekvaliteti hajdukovog kadra. Ali kazem, s obzirom na sve klipove, Garcia je to pristojno poslozio tokom ljeta u jednu pristojnu momcadsku izvedbu.
  • Diavollo094
    124
    Ako ih je Žliina dobila može i Pafos samo ne smiju dobiti više golova
  • Keyser Soze
    20.3k
    Pafos ne zna gdje udara, igraju privatne utakmice danas
  • Chempers
    1.3k

Glavno da ih je uvijek objektivni forum proglasio kandidatima za 5. mjesto ove sezone. :rofl:
    Ne očekujem da će nam biti iole ozbiljna prijetnja, al ozbiljniji su sad nego kad su dovodili "zvijezde" koje se jedva kreću po terenu.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    Ma Pafos ih definitivno moze izbaciti
  • Zg123
    4k
    Sta igra ovaj Pafos jbt David Luiz zavrsio u spici
  • Mali Zeus
    21.8k
    Ne očekujem da će nam biti iole ozbiljna prijetnja, al ozbiljniji su sad nego kad su dovodili "zvijezde" koje se jedva kreću po terenu.Chempers

Naravno da nije objektivno govoriti da će biti peti, al opet kako moš ikakve zaključke vaditi nakon 3 tekme koje su odigrali, od kojih je jedna bila kriminalna?
  • Jos-Optimus
    12.1k
    pa evo, ja i dalje stojim kod te prognoze. Ti znaš da će biti drugačije? Da se ravnamo po prvim utakmicama onda bi Dinamo prije dvije godine počistio ligu sa 30 bodova razlike.
  • DiddyGuela
    6.2k

Da... i ja sam vidio predvidanja o 4. - 5. mjestu u HNLu. Iako je moj upis vise isao u smjeru rada Garcie a ne o individualnoj kvaliteti hajdukovog kadra.
  • Crni86
    22.9k
    Slusat ova dva komentatora je sve. Cirkus je nula za ove :lol:

Hajduk cak solidan, davno sam govorio da je njima livaja samo uteg, oni prvi put da nekom nogometnom logikom slazu ekipu i to odmah lici na nesto.

Svejedno mislim da ce im na cipru bit kiselo ak ponovi nastup iz ziline.
  • joesimunic
    237
    Mmae pokazuje ko je ćaća baluna
  • Zg123
    4k
    Tovari su realno odigrali dobru utakmicu ali sve je otvoreno u uzvratu s obzirom da Garcija nije bas pokazao da zna u pobijedjivati kljucne utakmice
  • Mali Zeus
    21.8k
    sada to izgleda solidno al oni u svakom trenutku mogu stisnuti auto destruction button. Evo večeras su izviždali Garciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.