• Filip85
    1.5k
    Šahtar iz 2019. isto peče jako, ali za Dinamo iz 19/20 je već onakav nastup u LP bio uspjeh, a da smo te 1997. ušli u LP kladim se u sve da bi došli do 1/4 finala. Imao si Cvitanovića (koji nije bio za LP 98/99) i zdravog Prosinečkog (odigrao samo protiv Ajaxa doma u LP 98/99).
  • Jos-Optimus
    12.6k
    ma cijela ekipa je bila brutalna...Viduka, Ladić, Marić, Cvita, Mujčin, Jurić...i klupa odvratno jaka
  • IstokKa96
    944
    Rehabilitacijski centar Maksimirska 128
  • austrijanac
    12.8k
    Miriši na Stojketa i Kača.

Vjerojarno ce se dat neka simbolicna cifra i idemo dalje.
  • pešća
    1.8k
    Rehabilitacijski centar Maksimirska 128IstokKa96

Majke mi, pa kaj je ovo, svaki igrač za kog smo zainteresirani ozljeđen. Ali bitno da mi i dalje ne odustajemo.
  • Paggini
    95.2k

Dobro, zasto potpisujemo ozlijeđenog igrača? Nek onda bude u Loksi do zime, pa ćemo pregovarati. Kakve su ovo gluparije i to za 750 000 eura? Isto govno kao i kad smo unakaženog Kacavendu potpisali na rehabilitaciju. Ajmo poslati i ovima milju eura za Brumada da dođe odmah.
  • NB86
    17.6k
    Kako je ozljeđen prosao ljecnicki ???
  • IstokKa96
    944
    'Roba' s greškom je na popustu, a mi nismo u lovi očito
  • Goncalo Santos
    4.3k
    I s tom gospodstinom treba imati mjere. Koja je ovo fora da klub svima izlazi u susret i preuzima lijecenja i financiranja? Radi cega, da se mozemo praviti gizdavi u ovakvoj ligi kakva je?

Ko Dinamu izlazi u susret?
  • fakin
    5.7k
    Pa nije on još potpisao. Ne vidim ni ja smisao placati nekog kao on 750 000 eura ako je teze ozljeden
  • Kumerle
    3.3k

Pa ovo je ludost sada već, kaj smo rehabilitacijski centar postali? Jesmo našli izvore tople vode ispod Maksimira pa budemo toplice umjesto stadiona gradili?
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Boban dijeli lovu bezveze. Daj malo oladite
  • emilperska
    17.9k
    Pa sigurno nece potpisati za 750k EUR i bonuse ako ima mononukleozu ili su mu našli da mu je koljeno pred raspadom ili dečko ima bruh ili sta već.

Ili se transfer odgađa do zime pa ce onda opet na liječnički.
    Sumnjam da išta keširamo sad za takve igrače, a s Fenerom cemo se natezat 500k gore dolje za Livija..
  • Dinaminjo
    2.3k
    St Gallen Benfica 2.1

Bez obzira na prodaje Thuna peh ih je bilo izvuci
  • Z brega sam
    407
    Jesmo našli izvore tople vode ispod MaksimiraKumerle

Je, vrelovod :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.