• Crusades
    24.9k
    a doma jedva prosli u produzecima.Papastrumf

to je ono kad je kiša padala? Samo se ne sjećam je li dio utakmice ili cijelu
  • Crni86
    22.9k
    To je tekma kad je koch popio slobodnjak skoro sa centra
  • Mr Anderson
    20.8k
    To je tekma kad je koch popio slobodnjak skoro sa centraCrni86

Tako je, onda ušao Vugrinec iako nedovoljno spreman, zabio za izjednačenje pa izašao jer se ponovo ozlijedio.
  • Mr Anderson
    20.8k
    2007. prije nego smo ispali od WerderaPapastrumf

Jeli to bila utakmica s najviše gledatelja na Maksimiru u 21. stoljeću?
  • crophantom
    5.8k
    to je sigurno najpuniji Maksimir koji sam ja vidio u životu. Na jugu sam bio, šibica nije stala.
    Vozili se iz Zagorja, po staroj Zagorskoj iz svakog auta visio Dinamov šal ili zastava, trubilo se u nekoj kolonici vec od Krapinskih pa do stadiona.
    Lik koji nas je vozio nije mogao nigdje naci parking, ušo je pred kraj prvog poluvremena na stadion.

Kakva vremena

Edit: koja je tad službeno uopce bila brojka prodanih karata ili prisutnih?
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    mislim da je sluzbena brojka bila oko 35 keka, ali sigurno je bilo 40.
  • Mr Anderson
    20.8k
    Spominjalo se 40 tisuća, ja sam bio na istoku, ušao sam nekih sat vremena prije početka i našli smo mjesto skroz gore u kutu prema sjeveru.
  • Paulie
    1.7k
    i jedna od naših najjačih koreografija ikad

0000000000348867.jpg
  • Facke
    8.4k
    Ili je bila ta utakmica ili lete prije protiv Arsenala s najvise gledatelja. Al te dvije tekme nikad nebum zabil. Kakva je te vec euforija v autu bila. Dojdes na stadion, se grmi , se se trese. A pogotove protiv Werdera su si verovali v prolaz.
  • DrRatoljub
    1.2k

Tu utakmicu nikad neću zaboraviti, prva asocijacija na Dinamova tragična ispadanja u Europi. Prethodnih sezona ili nismo bili dobri (Dynamo Kijev) ili je protivnik bio prejak (Arsenal). U te dvije tekme je xG valjda bio 7 naprema 3 za nas, a primili smo 5. Jos nas je onaj cigan norveški zajebao s penalom u uzvratu.
  • Mr Anderson
    20.8k
    Protiv Werdera smo ispali u Bremenu, tamo smo trebali dobiti 2 razlike, a na kraju izgubili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.