• Mr Anderson
    20.8k
    Balabanovo kultni izdanje u Bremenucrophantom

Da, prije te tekme ga je Mamić doveo nakon što je prodao Dudua. Mislim da je tad i nastala ona famozna izjava novinarima: Kad me vi razjebete, ja dodam gas i novi igrač Dinama je Boško Balaban.
    Okrenuo veliku lovu na transferu Dudua, onda Boška doveo za siću da zamaže oči ovcama koji su to popušili.
  • Noel
    22.5k
    Ti Balabanovi promašeni ziceri su u samom vrhu najgore ikad kaj pamtim u vezi nekog igrača Dinama. Sigurno još gore od tog Balabanovog je 2006 na Maksimiru "bek" Mario Cvitanović protiv Arsenala.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    i Cvita protiv Steaue u Bukureštu..ajme majko šta je čovjek promašio tada.
  • Filip B
    399
    Nije tak davno, ali Teophileov lakat u 96. minuti u golmana sahtara koji je 30m od lopte je najveca tragedija po svim parametrima
  • Denle
    507
    Ante Rukavina kontra 1 na 1 protiv Real Madrida u Ligi Prvaka (kad smo u Zagrebu izgubili 0:1), ide sam i lik traljavim sutom pogodi Casillasa
  • modri-kibic
    1.8k
    Dinamo- Heerenveen 2:2, Dinamo vodi na poluvremenu 2:0 ako pobjedi prezimiti će u Europi nakon X godina. Na kraju završava 2:2 sa nekim sumnjivim sučevim odlukama.
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Na istu foru smo tamo dobili bod jer je Gavra isprovocirao Pjatova (1:23). Tesko je progutat tih 3:3, jasno mi je, ali ovdje smo 1:1 po idiotizmu..

• joesimunic
    232
    Čuo sam da će se odgađat utakmica protiv Rijeke 8.8 zbog kvalifikacija nas i njih, pa provjeravam znali neko šta o tome?
  • Filip B
    399
    A je, ali ta tekma, 3:1 u 92. minuti i onda takav kaos.

A tek poslije - posljedice na svijet.. Atalanta prosla dalje, da smo pobijedili Sahtar imali bi 7 bodova, vjerojatno Atalanta ne bi prosla, ne bi igrala onu utakmicu u Milanu s Valenciom, ne bi u Bergamu bila apokalipsa s koronom, ona nasa dva decka prva s koronom u Hrvatskoj… Sve zbog jednog francuskog lakta

(malo se zafrkavam isto, ali dio ovog je istina)
  • IstinaZaDinamo
    2.7k

S obzirom da je uzvrat 3. kola kvalifikacija LP 11.8. morat ce se odgodit jer Rijeci ne odgovara 8.8.,a 9.8. ne odgovara nama.

Naravno, sve ovo uz pretpostavku da prodjemo Thun.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    479
    nadam se da je netko odgovarao za to…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.