• Droljo
    30.1k
    Svi ispadaju osim nas

Zeleznicar Pancevobbzg

Jel to onaj dinamo koji nam je francek urlao da imamo u pančevu?
  • criticus
    8.7k
    Koliko sam uspio uhvatit Varaždin prenosi Maxsport. Jel imaju dostupni prijenosi ostalih utakmica?
  • Mr Anderson
    20.8k
    Mislim da ima Rijeka i Varteks, svaka na jednom Maxsport kanalu. Hajduk vjerojatno samo na tovarskom kanalu.
  • fakin
    5.6k
    Drugo pretkolo Dinamo je na rtlu, hajduk na svojoj hdtv, rijeka i varazdin na maxsportu. Za treca pretkola kupuju se ponovno prava, a od playoffa je vezano za ligaške faze, odnosno sve je na arenama, osim 1 tekme srijedom na hrtu
  • Str1nger Bell
    3.6k
    4 kluba u PO su realna mogućnostDzoni

Jesu, dok sudac neda znak za početak utakmice.
  • Felip
    797
    Hajduku prijeti teški kompleks Dinama drugu godinu zaredom. Pazi scenarij u kojem ih Dinamo Tbilisi izbacuje na školjci, taman prije čuvene gospe. U Tirani su ispali valjda par sati prije. A onda moguća opet sezona bez trofeja i zadnje kolo opet na Dinamo. I sad ako bi ta utakmica bila na novoj Kranjči neću ni zamišljat dalje.
  • NoSkillan
    353
    ajmo malo da cujem misljenja, jel prolaze hrvatski klubovi danas
  • vjeko1701
    26.9k
    Ako stavimo na stranu rivalstva i ostalo, u ovom kolu Hajduk nije bez šanse ako poprave neke elementte igre. Pafos nije najbolji kada ima ulogu favorita i treba napasti. Samo mislim da će Garcija upast u njihovu zamku inzistiranjem na nekim stvarima. Ako danas izvuku remi, na cipru će to biti jedan gol na nečiju stranu.

Za Varaždin bi bilo odlično da prođu al Česi su tvrdi i znaju igrati protiv šafarićevog stila nogometa. 80% lige im je takvo, samo kvalitetnije. Bojim se da im je ovo kraj puta.

Rijeka mislim da prolazi, al neće to biti neka rapsodija u hendikepu. Nekih 2.0 doma, 1:1 u gostima.
  • Zg123
    4k
    Rijeka s ova 3 kvazi pojacanja i odlascima Zlomislica, Radeljica i Petrovica bi mogla biti neugodno iznenadjenje po meni i ne bih se zacudio kiksu.
  • crophantom
    5.8k
    ja sam nekako uvjeren da tovari prolaze ovo.
    Ovi su bili 100 bodova iza Omonije koju je Rijeka izbacila.
  • Mikina lijeva kopačka
    859
    Omonije koju je Rijeka izbacilacrophantom

Hajduk u europi i rijeka u europi nebi smjeli u istu rečenicu .:grin:

Očekujem čak i da danas tovari dobe, ali u uzvratu sam siguran da će najebati i ispasti.
  • rioda
    17.5k
    Pafos je puno ozbiljnija ekipa od Žiline i već danas sumnjam da Hajduk može do pobjede, a u uzvratu pogotovo. Ispast će s nekih 1:3 ukupno.

Varaždin će "hrabro pasti", očekujem nekih 1:2 ukupno, doma 1:1, vani rutinski poraz 1:0.

Rijeka je po kladionicama veliki favorit, ne znam što očekivati od njih, ali vjerojatno će to već doma riješiti, pa se tamo mučiti i proći s nekim remijem.

Od svega me najviše čudi koeficijent na Pafos danas...
  • hardek
    11.1k
    Omonije koju je Rijeka izbacila.crophantom

Rijeka dan danas ne zna kako je ovo prošla. Šta je sve Zlomislić izvadio na Cipru i šta su ovi promašili mogli su ladno 3 komada popit.

Ali da, i meni je neki filing da je ovo godina di će tovari ulovit neku skupinu u Europi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.