• Mihael2305
    2.5k
    Kakva brzinska akcija

• serbus
    6.1k

Da , ali zamisli da je bila namještaljka pa ovi su gotovi tak da hrabro su uletili u tu uličicu.
  • NKDZ86
    8.9k
    Takve akcije po meni nemaju veze s navijaštvom, kao i ona akcija tovara kad su zapalili trans.
    Budi faca, pošoraj se i uzmi krpu, trans, na dan tekme, a sve izvan tog kao i ovo je već krađa, a ono s tovarima terorizam
  • Zagreb1992
    3.7k
    Ovo sa RA i Ultrasima je dobro dok je na šakama samo sukob ...nadat se samo da neće noževi ili drugo oružje se koristiti u sukobima
  • Peškaman
    9.4k

Kakve šake legendo, u BiH nema sukoba bez palica i ostale opreme. Ne znaš koja grupa koju mrzi više, nema tu mjesta dogovoru.
    Jedini koji su odradili borbu na šake su Ultrasi kad su gostovali u Poljskoj prošle godine.
  • KtcGoat
    6.8k
    dobro je dok je na palicama i bakljama*
    Ispravih kolegu
  • blue heart 72
    3.7k
    Mislim da je kod njih pitanje vremena, kada će doći do nekog sukoba sa najtragičnijim posljedicama. Tu prije svega mislim na sukob UZM-nekadašnji RA
  • Hectorharatti
    450

Kako si ti to lagano napisao…. A koja ozbiljna grupa bi si to dopustila u danasnje vrijeme? Lako je to napisat, al ovo ti je samo u teoriji moguce, to je neko moje misljenje.
  • Dino
    5.6k
    Ne bih se ja usudio s CLS Mercedesom upustat u ove price, ali rispekt
  • NORTE
    25.8k
    743 Poljaka u Istanbulu na kvalifikacijama za Ligu prvaka, došli s 15 buseva iz Poljske.
    Gostujući sektor prima oko 2300 navijača.

728 Gornikovih i 15 navijača kluba Wisloka Debica

Fener - Gornik Zabrze
    CNgBNJ1.png

Rekao bih čak i jako loša brojka za dosta veliku grupu, jednog od najtrofejnijih klubova Poljske, koja je u cijeloj svojoj povijesti (27 godina) imala samo DVA europska gostovanja (2018.), ovo im je bilo tek treće i to dosta atraktivno u svakom pogledu.
  • Alkmar1312
    232
    ako se ne varam velezovi su bili u moldaviji tada? Mozda grijesim
  • Paulie
    1.7k

jesu frendovi sa st četnicima al malo objektivnosti ipak treba bit..

46121776251_7c80386363_b.jpg
  • Panker1312
    199

Nemojmo zaboraviti i onu ultra zajebanu akciju "rusenja" krpe iz muzeja od strane grobarskih tifusara s juga..kaj ja znam, mozda sam samo prdonja(iako nisam prestar) pa prdim jer sam ispal iz stosa, al kaj ja znam, meni su ovakve "akcije" totalno bezveze, nikakve price, duse, borbe..dodjes, uzmes, odes..sad bum sral ko i kad su stariji srali meni, al u moje vrijeme... :lol: :nerd: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.